SPRING TRENDS! Καπαρντίνες, μπλέιζερ, τζιν ή biker τζάκετ; Διάλεξε την τάση που σου πάει…

Η θερμοκρασία ανεβαίνει αλλά τα πανωφόρια είναι ακόμα απαραίτητα! Τα τζάκετ της Άνοιξης είναι εδώ γεμάτα χρώμα, με κλασικές γραμμές αλλά και με μινιμαλιστική διάθεση! Καπαρντίνες, μπλέιζερ, τζιν, biker τζάκετ… Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!

Τα έντονα χρώματα κυριαρχούν παντού στη φετινή Άνοιξη: στα γυαλιά, στα παπούτσια, στις τσάντες! Φυσικά και στα πανωφόρια! Τα σακάκια φέτος δανείζονται τις πιο τολμηρές αποχρώσεις συνθέτοντας ένα εκτυφλωτικό καμβά! Η τάση του color block επηρεάζει τις πασαρέλες των Jil Sander, Αquilano Rimondi και Gucci!

Η καπαρντίνα είναι ένα από τα πλεόν βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, μια στιλιστική επένδυση, ένα διαχρονικό must! Την είδαμε στη συλλογή του Burberry Prorsum με ένα πιο rock twist αλλά και στις συλλογές των Sportmax και Antonio Marras στις πιο κλασικές εκδοχές της.

Ο μινιμαλισμός του καλοκαιριού έρχεται μέσα από λαμπερά λευκά μπλέιζερ σε δωρικές γραμμές και λιτό σχεδιάσμο. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα σέξι μονόκουμπα των Salvatore Ferragamo και John Richmond ή σε πιο 80s γραμμές όπως προτείνει ο οίκος Max Mara.

Το τζιν υπάρχει παντού! Η τάση του denim έχει καταλάβει κάθε κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας! Φυσικά το εντοπίσαμε και στα τζιν τζάκετ, είτε είναι στην κλασική εκδοχή τους όπως τα έδειξε ο οίκος G-STAR είτε σε over-sized γραμμή όπως της Stella McCartney, είτε σε μπλέιζερ όπως στον οίκο Just Cavalli.

Τα δερμάτινα biker τζάκετ αποκτούν ένα punk άρωμα στις πασαρέλες της φετινής Άνοιξης. Τα κοντά τζάκετ είναι ιδιαίτερα σέξι και μπορούν να συνδυαστούν είτε με παντελόνι για τις πρωινές εξορμήσεις σου είτε με ένα απλό φόρεμα στις πιο βραδινές εξόδους όπως η Emma Watson στην καμπάνια της Lancôme. To είδαμε στο fashion show του Balmain με τρουκς, στον οίκο Burberry Prorsum με ροκ διάθεση αλλά και στη συλλογή του Jean Paul Gaultier με κοντά μανίκια.

Read More

And More