Street Fashion! Οι καλύτερες στιλιστικές προτάσεις βρίσκονται στους δρόμους…

Οι όμορφες editorial εικόνες, τα εντυπωσιακά defiles αλλά και η ανάλυση των trends που σε κάθε σεζόν οι μεγάλοι οίκοι συστήνουν, είναι κάτι που σαφέστατα αν αγαπάς τη μόδα, μαγνητίζουν το μάτι σου. Σε κάνουν να οραματίζεσαι, και πολλές φορές κάνοντας έξυπνους συνδυασμούς, να την φέρνεις πιο κοντά στη ζωή σου.

Αυτό φαίνεται να συμβαίνει όχι μόνο σε εσένα αλλά σε όλες τις fashion γυναίκες του κόσμου. Περίτρανη απόδειξη; Το street fashion των τελευταίων ετών που απαθανατίζει γυναίκες να μοιάζουν βγαλμένες από editorials. Και οφείλω να σου πω πως δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να κυκλοφορείς στο δρόμο και να βλέπεις καλοντυμένο και περιποιημένο κόσμο.

Το TLIFE με αφορμή την αγάπη και την αδυναμία που έχει στη μόδα βρήκε έναν πιο ευρηματικό τρόπο να σου δείξει κάποια στιλάτα ντυσίματα που μπορείς κι εσύ να κάνεις στην καθημερινότητά σου ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της εποχής.

TIP: Δεν είναι μόνο τι ρούχα επιλέγεις να φορέσεις! Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο τρόπος που τα συνδυάζεις αλλά και οι μικρές λεπτομέρειες όπως μία ζώνη ή ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ώστε να αναβαθμίσουν το στιλ σου.


Η δερμάτινη φούστα είναι μία πολύ κομψή επιλογή που μπορείς να τη φορέσεις και μέσα στη μέρα σου αρκεί να την συνδυάσεις σωστά. Ένα πουλόβερ που έχει επιστρέψει δυναμικά στην επικαιρότητα αμέσως μεταμορφώνει την εντυπωσιακή φούστα σε πιο casual.

ΤΙP: Ακολούθησε τον τρόπο της κοπέλας στην φωτογραφία για να φορέσεις τη δερμάτινη φούστα σου -με μαύρο πολύ σκούρο καλσόν και μποτάκια. Ενώ και οι μαύρες μπαλαρίνες είναι καλή επιλογή.


Η πλισέ φούστες αντικαθιστούν τη φετινή σεζόν οποιοδήποτε άλλο στιλ υπήρχε μέχρι σήμερα. Δεν πρέπει ούτε να σε φοβίσει ούτε να την δεις ως κάτι δυσκολοφόρετο. Η κοπέλα στη φωτογραφία είναι η απόδειξη πως με ένα σωστό συνδυασμό η φούστα αποκτά έναν πολύ girlie χαρακτήρα. Σημείωσε πως και σε αυτή την περίπτωση το πουλόβερ είναι το δημοφιλέστερο top που μπορείς να επιλέξεις.

ΤΙP: Το παιχνίδι με τα χρώματα είναι το στοιχείο που κάνει το συγκεκριμένο ντύσιμο να είναι αυτό που ονομάζουμε ‘μόδα’.
ΤΙP: Παρατήρησε το ρολόι casio που δίνει μια αρκετά retro αίσθηση στο look.

Ένα total black σύνολο με βασικό συστατικό τα εντυπωσιακά αξεσουάρ!

Ο χρωματικός συνδυασμός μεταξύ του φακέλου και των σκουλαρικιών δημιουργούν μία ομοιομορφία ενώ αν παρατηρήσεις καλά θα δεις πως και στην συγκεκριμένη περίπτωση η τριχρωμία είναι παρούσα.


Οι χρυσές φούστες είθισται να μας κάνουν να τις βλέπουμε ως ρούχο πιο βραδινό. Η συγκεκριμένη κοπέλα αποδεικνύει το αντίθετο, επιλέγοντας να φορέσει την εντυπωσιακή φούστα της μέσα στην μέρα κάνοντας απλά ένα έξυπνο συνδυασμό που ‘χαλάρωσε’ το βραδινό ΄ύφος. Συνδυάζει με άσπρο-μαύρο και συμπληρώνει τολμηρά με τσάντα σε γήινη απόχρωση.

TIP: Μας αρέσει πολύ το ύψος από το σακάκι που έρχεται ακριβώς στο ύψος της φούστας.


Η μακριά φούστα με διαφάνεια είναι απόλυτα must την φετινή σεζόν. Η συγκεκριμένη κοπέλα με τον τρόπο που τη φόρεσε έδωσε έναν αρκετά μποέμ αποτέλεσμα που μας αρέσει πολύ.

TIP: Σημείωσε τη μακριά μπλούζα και το κιμονό ως πανωφόρι… Ανατρεπτικό!

Το εμπριμέ για την ανοιξιάτικη σεζόν θα αποτελεί την πρώτη σου επιλογή στα ρούχα. Ο συγκεκριμένος στιλιστικός συνδυασμός είναι πολύ κομψός αφού το κλειστό λευκό καλοσιδερωμένο πουκάμισο είναι πάντα chic και δίνει balance ανάμεσα στη μίνι φούστα.

TIP: Μας αρέσει πολύ το κολιέ στην ίδια απόχρωση της φούστας αλλά και οι μαύρες γόβες που επέλεξε να φορέσει. Σημείωσε πως όταν επιλέγουμε μία εντυπωσιακή φούστα ή παντελόνι είναι κανόνας να διατηρείται ισορροπία.


Η ψηλόμεση παντελόνα φέτος φορέθηκε πολύ και ο συνδυασμός με ένα πουκάμισο σε μεταξωτή ή έστω τύπου μεταξωτή ύφανση θα δώσει μία πολύ κομψή εικόνα.

TIP: Τα ψηλά παπούτσια αναδεικνύουν το συγκεκριμένο στιλ αφού οι παντελόνες κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά. Μας αρέσει πολύ η χρωματική επιλογή του πουκάμισου αλλά και η απόλυτα minimal γραμμή στα αξεσουάρ.

ΤΙP: Τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου είναι τάση και θα φορεθούν πολύ. Θυμήσου το!

Μια πολύ γλυκιά εικόνα αφού η επιλογή του μωβ σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις μας αρέσει πολύ. Η τριχρωμία παραμένει, με μικρή παιχνιδιάρικη πινελιά, τα κόκκινα σκουλαρίκια.

ΤΙP: Αγαπάμε τα γυρισμένα μανίκια στο σακάκι που έχουν μαύρη επένδυση και είναι έξυπνα συνδυασμένα με τις μπότες.


Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη πως τα 60s είναι της μόδας. Κι αν αναρωτιόσουν πως να τα φορέσεις η απάντηση είναι ακριβώς μπροστά σου με φόρεμα-μπλούζα ( μακριά) σε έντονη κόκκινη απόχρωση και μπότες λευκές κάτω από το γόνατο.

TIP: Δώσε έμφαση στα ανοιχτόχρωμα στρογγυλά κοκάλινα γυαλιά ηλίου αφού φέτος το καλοκαίρι είναι must.


Το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού είναι αρκετά τολμηρό αφού επιβάλλει να έχεις μία σωστή σιλουέτα. Εκτός αυτού θέλει να διατηρείς σε χαμηλούς τόνους το top που επιλέγεις να το συνδυάσεις.

TIP: Αν το επιλέξεις συνδύασέ το με μονόχρωμο παπούτσι ώστε να μην φανεί υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Prints συνδυασμένα έτσι που δημιουργούν ένα σύνολο με κύριο συστατικό του, την αντίθεση. Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός φλατ boyfriend παπουτσιών ενώ η απουσία αξεσουάρ επιτρέπει στο σύνολο επιτρέπει να αναδειχθεί σωστά το φόρεμα και το πανοφώρι.


Τα prints φέτος είχαν την τιμητική τους -πόσο μάλλον όταν αυτά είναι επάνω σε μία ψηλόμεση παντελόνα. Μας αρέσει πολύ που η μπλούζα είναι φορεμένη από την έξω πλευρά του παντελονιού, όπως μας αρέσει και ο συνδυασμός με την καμπαρντίνα σε α[πόχρωση του μπεζ

TIP: Απαραίτητη πινελιά το κόκκινο κραγιόν.


Διαφορετικές αποχρώσεις του μπεζ και γήινα αξεσουάρ δίνουν ως αποτέλεσμα την απόλυτα κομψή γυναίκα. Στο συγκεκριμένο look δεν υπάρχει κάτι που να μην μας αρέσει αφού μοιάζει βγαλμένο από ταινία. Παρ’ όλα αυτά ξεχωρίζουμε τα γυρισμένα ρεβέρ στο παντελόνι αλλά και το σακάκι με 6 κουμπιά που ήρθε και θα μείνει αντικαθιστώντας ότι φορέσαμε μέχρι σήμερα.


Η συγκεκριμένη επιλογή είναι αρκετά vintage με τρία έντονα χρώματα σε ένα look. Αν το στιλ σου δεν είναι αυτό, δεν υπάρχει λόγος να επιλέξεις να το κάνεις. Συγκράτησε όμως πως το ψηλόμεσο στενό παντελόνι είναι πολύ sexy αφού αγκαλιάζει τις καμπύλες και αναδεικνύει την σιλουέτα σου.


Το πλισέ υπάρχει και στα φορέματα, οπότε πρωτοπόρησε και άρχισε από τώρα να το φέρνεις στη ζωή σου. Ένα τέτοιο φόρεμα σε έντονο χρώμα για να αναδειχθεί σωστά θέλει να επιλέξεις παπούτσια κι αξεσουάρ σε nude χρώματα όπως κι έγινε στη φωτογραφία.

TIP: Μας αρέσει πολύ το κρυστάλλινο κολιέ που προσθέτει λάμψη.


Τα παστέλ χρώματα έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και θα αντικαταστήσουν τα βαθιά πράσινα και κόκκινα της χειμερινής σεζόν. Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως το αποτέλεσμα δεν θα σε απογοητεύσει.

TIP: Αν θέλεις έναν τέτοιο συνδυασμό να τον κάνεις μέσα στον χειμώνα δεν είναι απαγορευτικός και προτείνω να επιλέξεις καφέ σκούρο καλσόν.


Mία ολόσωμη φόρμα σίγουρα δεν θα σε κάνει να περάσεις απαρατήρητη. Η συγκεκριμένη χρωματική επιλογή προϋποθέτει καλλίγραμμο σώμα ενώ το highlight είναι η ζώνη λεπτό κορδόνι αλλά και το δερμάτινο γιλέκο.

Το street fashion cam του TLIFE κυκλοφορεί έξω και πάντα ενδιαφέρεται να απαθανατίσει τις πιο καλοντυμένες. Αν δεν είσαι από την Αθήνα και θέλεις κι εσύ να μπεις στο street fashion του TLIFE στείλε μας την φωτογραφία σου στο styling@tlife.gr

Read More

And More