SWIMSUITS: Τα ωραιότερα μαγιό που μπορείς να αγοράσεις τώρα!

Οι πιο τολμηρές φόρεσαν ήδη τα μαγιό τους για μια βουτιά. Οι υπόλοιπες είμαστε στη φάση της προετοιμασίας… και στην αναζήτηση του τέλειου μαγιό.

Το να ψάχνεις για το τέλειο μαγιό μπορεί να μοιάζει σαν ένα ατελείωτο, κυνήγι θησαυρού και έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα τεράστιο χάος επιλογών. Εμείς όμως, πιστεύουμε ότι υπάρχει το κατάλληλο για την κάθε μια από εμάς και το να βρεις το σωστό και για εσένα, είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι νομίζεις.

Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν στην επιλογή σου αποφασίσαμε μετά από έρευνα αγοράς να ξεχωρίσουμε κάποια από τα ωραιότερα που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Από το ρετρό ψηλόμεσο μπικίνι που επιδεικνύει ακριβώς τη σωστή ποσότητα δέρματος, μέχρι το minimal αθλητικό ή το ολόσωμο με sexy κοψίματα, εδώ θα βρεις τα ωραιότερα μαγιό που μπορείς να αγοράσεις αυτή τη στιγμή!

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Και για να διαλέξεις εκείνο το μαγιό που σου αρέσει και όχι εκείνο που καλύπτει τις ατέλειες, μπές εδω για να βρεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής για να χάσεις 12 πόντους σε τρεις εβδομάδες.

Read More

And More