Τα φετινά prints μας φτιάχνουν την διάθεση και απογειώνουν το στιλ μας

Μετά από μία μονότονη χρονιά, ήρθε η ώρα για ανατρεπτικές στιλιστικές κινήσεις που θα αλλάξουν την εικόνα μας και τη διάθεσή μας. Περάσαμε μία χρονιά χωρίς styling και τώρα έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε ξανά την μόδα στη ζωή μας. Τα prints είναι ένα δυνατό χαρτί που αν το χρησιμοποιήσεις σωστά θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις με μία κίνηση πολλά σύνολά σου.

Τα μοτίβα που προβλέπεται να κυριαρχήσουν αυτήν τη χρόνια, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: το χρώμα. Μετά από μια χρονιά όπου στην γκαρνταρόμπα μας κυριάρχησαν οι nude και ουδέτερες αποχρώσεις, τα μονόχρωμα σύνολα και οι φόρμες, τα φετινά prints, έρχονται να μας απογειώσουν και να μας φτιάξουν την ψυχολογία.

Ας δούμε τι προτείνουν για φέτος οι σχεδιαστές και tips για να φορέσουμε τα φετινά prints με τον πιο στιλάτο τρόπο.

@dimodaa

Ένας συνδυασμός για αρχάριες είναι πουά με floral, αν θέλετε να φορέσετε δύο prints μαζί. Αυτή είναι μία καλή αρχή και δύσκολα θα πάει κάτι λάθος.

@dvf

Η Diane Von Furstenberg φημίζεται για την αγάπη που έχει στα prints, καθώς και για τα wrap φορέματα του brand της. Φέτος όμως ακολουθεί την casual chic αισθητική που προστάζει η εποχή και μας προτείνει άνετα σύνολα με παντελόνια και top που έχουν έντονα μοτίβα.

Τα prints δεν επιβάλλεται να είναι μόνο έντονα, αλλά μπορούν να έχουν και πιο διακριτικά σχέδια δημιουργώντας σύνολα που είναι διακριτικά κομψά.

@louisvuitton

Ο Louis Vuitton θέλει φέτος να φορέσουμε slogan prints με έντονα χρώματα και να κάνουμε έτσι την εμφάνισή μας αυτήν την άνοιξη. Θα το τo δοκιμάσεις;

@sezane

Τα top με prints είναι ένα κομμάτι που εύκολα βάζετε στην ντουλάπα σας και το συνδυάζετε από τώρα μέχρι το φθινόπωρο με το τζιν σας ή με σορτσάκια -αργότερα το καλοκαίρι. Με άλλα λόγια, κομμάτι κλειδί.

Dior

Ο Dior φέτος λάτρεψε τα botanical prints. Τα είδαμε σε kimono, σε παντελόνια, αλλά και σε υπέροχα μαγιό.

@toryburch

Τα 70s prints της Tory Burch δείχνουν πολύ κομψά σε φορέματα και σίγουρα θα αλλάξουν το office look σου με τον καλύτερο τρόπο.

@toryburch

Η ίδια σχεδιάστρια έχει την resort συλλογή της με υπέροχα prints σε αέρινα top και παντελόνια, σύνολα που δεν αποχωρίζεται καμία jet setter το καλοκαίρι.

@versace

Η Donatella Versace μας ταξιδεύει στον βυθό με τα φετινά prints της και σίγουρα οι αστερίες και οι μέδουσες θα γίνουν μοτίβο σε ένα καλοκαιρό σου αέρινο φόρεμα.

Τα κλασικά καρό τα βλέπουμε τώρα σε κουστουμιά με έντονα χρώματα και οι fashionistas τα συνδυάζουν με colorfull γόβες για πολλά likes.

Read More

And More