Τα παντελόνια της Άνοιξης! Plus: Πως θα τα φορέσεις

Το παντελόνι φέτος αλλάζει, αγκαλιάζει τη μέση, αποκτά χρώμα ή γίνεται πιο θηλυκό! Εμείς εντοπίζουμε τις τάσεις του παντελονιού για την Άνοιξη και σου παρουσιάζουμε όλους τους τρόπους για να το φορέσεις στο γραφείο, στο club ή σε πιο casual στιγμές!

Κάνε κλικ στη φωτογραφία για να μάθεις που θα βρεις τα κομμάτια που σου αρέσουν!

Το baggy παντελόνι φέτος θα το πάρεις σε λεπτό ύφασμα και σε ανοικτό χρώμα. Θα το συνδυάσεις με πουκάμισο ή τοπ σε παστέλ χρώμα αλλά θα επιλέξεις γόβες σε έντονη απόχρωση για να τονίσεις το σύνολο! Για ένα πιο chic αποτέλεσμα το παντελόνι πρέπει να τελειώνει στον αστράγαλο!

Το ψηλόμεσο ανδρικό παντελόνι δημιουργεί το τέλειο οπτικό εφέ κάνοντας τα πόδια να δείχνουν πιο ψηλά και λεπτά! Δώσε εxtra πόντους συνδυάζοντάς το με ένα κοντό τζάκετ και φρόντισε να καλύπτει το παπούτσι.

Συνδύασε το λέοπαρ παντελόνι με ένα μαύρο σακάκι και ένα απλό T-shirt αλλά δώσε funky ύφος προσθέτοντας πορτοκαλί γόβες! Διαφορετικά μπορείς να φορέσεις λευκό σακάκι με μαύρο τοπ όπως η Elle Macpherson! Μην ξεχάσεις να προσθέσεις ένα εντυπωσιακό κολιέ, σε έντονα χρώματα ή από ξύλο!

Συνδύασε το λευκό navy παντελόνι με ένα τοπ σε σκούρο χρώμα και φρόντισε τα παπούτσια και τα αξεσουάρ να είναι σε έντονες αποχρώσεις, κάτι που θα φωτίσει το σύνολο! Το πορτοκαλί φέτος είναι super τάση! Τόλμησέ το με ένα clutch!

To τζιν παντελόνι φέτος είναι ψηλόμεσο με 70s γραμμή! Φόρεσέ το με μια ωραία ζακέτα με έντονο ποπ χρώμα για πρωινό ντύσιμο! Φρόντισε η ζακέτα να είναι μακριά μέχρι τους γοφούς για να καλύψεις τυχόν ατέλειες στην περιφέρεια!

Ο πιο κομψός τρόπος για να πετύχεις μια casual έκφραση της color block τάσης είναι συνδυάζοντας το ροζ παντελόνι σου με ένα πράσινο μπλέιζερ! Προτίμησε απλά παπούτσια σε nude χρώμα και ένα λιτό λευκό τοπ!

Read More

And More