Τα τελευταία καλοκαιρινά σου ψώνια! Τα πιο στιλάτα αξεσουάρ της αγοράς είναι εδώ…

Λίγο πριν ξεκινήσει το tlife.gr να σου παρουσιάζει όλες τις χειμερινές collection θυμάται πως ακόμα διανύουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, πως ακόμα είσαι στη θάλασσα, πως έξω καθημερινά έχει mini (πώς είναι ο maxi δεν ξέρω) καύσωνα και πως το να σου μιλήσω για γούνες και δερμάτινα ίσως να σου προκαλέσουν συμπτώματα ασφιξίας.

Έτσι λοιπόν, ακολουθώντας ακριβώς αυτή τη σκέψη το tlife.gr σου παρουσιάζει τα καλύτερα αξεσουάρ του καλοκαιριού (που ακόμα δεν τελείωσε) και σου δείχνει τα πιο στιλάτα αξεσουάρ της αγοράς. Εάν τα απέκτησες είσαι τυχερή, εάν θέλεις προλαβαίνεις, ειδάλως απόλαυσε τη διαδρομή.

Αδυναμία στα αξεσουάρ έχουν όλες οι γυναίκες αφού είναι σαν παιχνίδια για μεγάλους. Παίζεις μαζί τους, τα αλλάζεις θέση, διακοσμείς ένα ρούχο -μπορείς ακόμα να μεταφορφώσεις ολοκληρωτικά ένα σύνολο. Τα αξεσουάρ δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικά για να κάνουν εντύπωση αφού η χρήση λίγων, καλών και διαχρονικών είναι σοφή.

Τα αξεσουάρ μπορούν να χωριστούν σε διαφορετικές κατηγορίες όπως στις τσάντες, στα παπούτσια και στα κοσμήματα.

Δες τα καλύτερα αξεουάρ της σεζόν από 6.95 ευρώ!!

Τσάντες
Μία από τις δύο μεγαλύτερες αδυναμίες των γυναικών. Η τσάντα έχει την ικανότητα να αναδείξει ένα στιλ πολύ εύκολα ορίζοντας αμέσως το στιλ του ντυσίματος ενώ πολύ εύκολα χαρακτηρίζει τι στιλ είναι η κάτοχός της.


Από αριστερά Hermes, Chanel, Louis Vuitton

Η φετινή σεζόν έφερε πολλά νέα υλικά στις τσάντες. Πέρα από τo δέρμα, η ψάθα, τα tribal σχέδια και τα κρόσσια ήταν μόνο λίγα από τα υλικά που ξεχώρισαν. Φυσικά η τσάντες από καμβά στην καλοκαιρινή σεζόν είχαν ρόλο πρωταγωνιστικό αφού ήταν (είναι) το νούμερο ένα trend στην παραλία.


Fullah Sugah 27.50 ευρώ
Η τσάντα με πλαστική λεπτομέρεια αποτελεί μία από τις πιο trendy λεπτομέρειες της σεζόν. Το φλούο χρώμα αποθεώνει το όλο trend.

Βlanco 12.99 ευρώ
H ψάθα σε συνδυασμό με το λευκό δέρμα κάνουν μία από τις πιο chic τάσεις της σεζόν. Φόρεσέ την στον ένα ώμο με λευκό φόρεμα και ίδια απόχρωση με την ψάθα σανδάλια.

Steve Maden Nak 55.00 ευρώ
Κρόσσια το απόλυτο boho trend που πολύ εύκολα φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Παπούτσια
Τα παπούτσια της σεζόν είχαν κι αυτά μία νέα πνοή, με τις εσπαντρίγες και τα λεπτά τακούνια να επιστρέφουν δυναμικά. Τα σανδάλια απλοποιήθηκαν κατά πολύ με τις πέτρες και τους φιόγκους να αποχωρούν σιγά σιγά και τη θέση τους να πέρνουν τα τρούκς και οι καμηλό αποχρώσεις.
Από αριστερά Dolce&Gabbana, Louis Vuitton και Lanvin


Zara 19.99 ευρώ
Η διχρωμία είναι από τους πιο δυνατούς συνδυασμούς σε αξεσουάρ. Ενώ το λουράκι t-bone και το χαμηλό – λεπτό τακούνι είναι τάσεις που θα συναντήσεις σε όλες τις χειμερινές collection.Οπότε μία τέτοια επιλογή αποδεικνύεται σοφή αφού είναι διαχρονική.

Fullah Sugah 29.90 ευρώ
Σανδάλια δερμάτινα σε καμηλό απόχρωση με πολύ διακριτική λεπτομέρεια το υφασμάτινο λουλούδι. Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις.

Zara 35.95 ευρώ
Το πουά είναι αναμφισβήτητα το highlight της σεζόν όπως και οι εσπαντρίγες. Ο συνδυασμός των δύο αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή που μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στην γκαρνταρόμπα σου.

Zara 25.99 ευρώ
Τα κομψά πέδιλα με λεπτά κοψίματα πέραν του ότι είναι τα αγαπημένα των αντρών, λεπταίνουν και μακραίνουν το πόδι χαρίζοντας μία πιο θηλυκή διάθεση.

Steve Madden Nak 95.00 ευρώ
Οι πλατφόρμες ήταν και συνεχίζουν να είναι μία πολύ συνηθισμένη επιλογή αφού περπατιούνται πιο εύκολα από οποιαδήπτε άλλη τάση. Ο συνδυασμός του ξύλινου πάτου με μονόχρωμη επιφάνεια φτιάχνουν αυτόματα ένα πολύ sexy look.


Steve Madden Nak 95.00 ευρώ
Tα μποτάκια που είναι ανοιχτά από μπροστά και πίσω είναι μία πολύ sexy επιλογή που μπορεί να φορεθεί και τον χειμώνα και να συνδυαστεί είτε με παντελόνι είτε με φόρεμα. Ενώ η ποντικί απόχρωση του γκρί είναι από τις πιο chic χρωματικά επιλογές.

Γυαλιά

Τα γυαλιά είναι ίσως το πιο σημαντικό αξεσουάρ αφού η χώρα μας είναι συνώνυμη του ήλιου και η χρήση τους είναι απαραίτητη. Τα σχέδια πολλά με κυριάρχη την επιστροφή από τους κοκκάλινους σκελετούς και τις γωνίες να στρογγυλεύουν.

Από αριστερά D-squared, Emporio Armani και D&G

Aν και επιμένω πως όταν αγοράζουμε γυαλιά πρέπει να φροντίζουμε για την καλή ποιότητα των κρυστάλων ώστε να μας προστατεύουν από τις ακτινοβολίες του ήλιου αλλά και να φροντίζουν για την καλή ποιότητα της οράσεως μας… υπάρχουν γυαλιά που μπορείς να βρεις στην αγορά και να δημιουργήσεις ένα πιο fun στιλ.


Η&Μ 6.95 ευρώ
Αυτόματη αναβάθμιση του στιλ σε smart -trendy. Δεν είναι λίγοι που τα χρησιμοποιούν για να τονίσουν το sex appeal τους χωρίς να χρησιμοποιούν απαραίτητα μυωπικά γυαλιά.


Βlanco 6.99 ευρώ
Οι γωνίες στρογγυλεύουν και τα prints στο σκελετό από τα γυαλιά αποθεώνουν το όλο look.


Migato 25.00 ευρώ

Για τις λάτρεις των πιο μεγάλων σε μέγεθος γυαλιών ο συνδυασμός του animal print στον σκελετό δημιουργεί μια έντονα glamorous διάθεση.

Κοσμήματα
Τα κοσμήματα εντυπωσιακά! Με έντονα χρώματα σε κολιέ, πέτρες σε βραχιόλα και την απόχρωση του χρυσού να είναι κυρίαρχη του παιχνιδιού.


Αlexi Andriotti 12.90 ευρώ
Τιρκουάζ πέτρες για το λαιμό. Η πιο καλοκαιρινή, δροσερή και chic λεπτομέρεια σε κολιέ. Οι πολλές σειρές από πέτρες δημιουργούν ένα πιο επιβλητικό στιλ.

Alexi Adriotti 11.90 ευρώ
Τα μακριά σκουλαρίκια με print και χρυσή λεπτομέρεια στο τελείωμά τους δημιουργούν πολύ εύκολα μία hippie διάθεση που είναι ιδανική για το καλοκαίρι.

Toi Moi 14.50 ευρώ
Χρυσό! Το απόλυτο χρώμα της σεζόν που θα διατηρηθεί και το χειμώνα. Σε όποια μορφή κι αν το επιλέξεις, βραχιόλι ή κολιέ, είναι επιβλητικό και προσθέτει πολύ στο στιλ σου. Να θυμάσαι πως εκτός από τα μεγάλα χρυσά κοσμήματα οι λεπτές χρυσές αλυσίδες για το λαιμό δίνουν μία glam νότα στο σύνολό σου.


Asos 24.00 ευρώ
Το ρολόι σε χρυσή απόχρωση είναι εδώ και πολύ καιρό η πρώτη επιλογή. Επέλεξέ το και φόρεσέ το από το πρωί μέχρι το βράδυ. Tα σε αντρικό στιλ χρυσά ρολόγια αποτελούν μία απο τις πιο chic επιλογές.

Read More

And More