Τάμτα, Demy, Δούκισσα! Τρία fashion icons γίνονται έμπνευση για τα ψώνια σου

Είναι επιτυχημένες, λαμπερές και κυρίως με στιλ. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους συνοδεύονται πάντα από θετικά σχόλια και οι ενδυματολογικές τους επιλογές πάντα έχουν κάτι που τραβάει την προσοχή μας.

Η Demy, μια φρέσκια τραγουδίστρια που ντύνεται με τις τάσεις της μόδας αναδεικνύοντας τη φρεσκάδα της νεαρής της ηλικίας. Η Τάμτα με ιδιαίτερη άποψη, ανατρεπτικό στιλ και θεατρικότητα. Και η Δούκισσα Νομικού, μία κοπέλα όμορφη, ταλαντούχα που με τη γλυκύτητα της ό,τι κι αν επιλέξει αμέσως του δίνει μία πιο girlie διάσταση.

H fashion editor αυτήν την εβδομάδα παίρνει έμπνευση από τις τρεις αγαπημένες Ελληνίδες και σου δείχνει πως με κομμάτια της αγοράς μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ το στιλ τους.

Κάνε “κλικ” στην φωτογραφία ώστε να δεις όλες τις επιλογές που σου βρήκαμε.


Για την Τάμτα δεν έχει σημασία αν κάτι είναι επώνυμο ή όχι. Αρκεί να έχει κάτι ξεχωριστό να πει. Εκκεντρικά αξεσουάρ, ρούχα με prints και sexy κορμάκια είναι μόνο λίγες από τις επιλογές που σου βρήκαμε ώστε να αποκτήσεις το στιλ της Τάμτα. Μην διστάσεις να φορέσεις head bands, γυαλιά ηλίου με ιδιαίτερο χαρακτήρα και φυσικά edgy παπούτσια. Για να δεις όλες τις “Τάμτα” επιλογές κάνε “κλικ” στην φωτογραφία.


Colourful αξεσουάρ και ρούχα που μας θυμίζουν pin up είναι οι κατάλληλες ιδέες για να αποκτήσεις το στιλ της Demy. Θυμήσου πως οι νεανικές γραμμές κολακεύουν ενώ τα πουκάμισα που δένουν στη μέση και οι ψηλόμεσες γραμμές αμέσως θα σου δώσουν το στιλ που θέλεις. Κάνε “κλικ” στην φωτογραφία ώστε να δεις όλες τις επιλογές.


Pastel χρώματα, θηλυκοί συνδυασμοί και ρούχα που αναδεικνύουν την σιλουέτα απαρτίζουν το στιλ της Δούκισσας! Το TLIFE σου βρήκε φορέματα, σορτσάκια, τσάντες, πέδιλα αλλά και κομψά αξεσουάρ ώστε να βάλεις κι εσύ λίγο από το στιλ της στη ζωή σου. Δες όλες τις επιλογές που σου βρήκαμε κάνοντας “κλικ” στη φωτογραφία.

Read More

And More