Τι θα φορέσουμε τη νέα χρονιά; Τα key pieces για το 2016!

Διανύουμε τις πρώτες μέρες του 2016, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτήν για ένα μικρό makeover στη ντουλάπα μας.

Σήμερα λοιπόν είμαστε εδώ για να σου υπογραμμίσουμε 7 από τα πιο hot κομμάτια του 2016 για να ενημερωθείς, να εντοπίσεις αυτά που σου ταιριάζουν και να είσαι σε θέση να εξοπλιστείς με όλα όσα χρειάζεσαι για να υποδεχτείς τη νέα χρονιά ανανεωμένη και με πολύ-πολύ στιλ!

Αν είσαι περίεργη να μάθεις ποιες είναι, απλά μετακινήσου προς τα κάτω!


Το slip-dress


Το μεταξωτό slipdress βγαίνει από το μπουντουάρ και στο δρόμο. Αν η Céline το κάνει, πρέπει να το κάνεις κι εσύ!

Το Shirtdress

Το shirtdress είναι το μόνο πράγμα που θα φορέσεις από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο. Στο κλασικό λευκό βαμβακερό ή με ρίγες, σχεδιαστές, όπως το νέο brand Monse, προσφέρει μια πληθώρα επιλογών.

Το hoodie

Και όχι οποιαδήποτε hoodie – ένα me λογότυπο όπως του αγαπημένου brand Vetements. Ξαφνικά φαίνεται και πάλι σαν το τέλειο layering κομμάτι.


Το πολύ μακρύ παντελόνι


Το μήκος στα παντελόνια μακραίνει. Και θα σoυ αρέσει. Είδαμε πολλά στις πασαρέλες του 16, και – ένα χαλαρό wide-leg pants κάνει τόσο πολύ νόημα, μετά την επιστροφή της καμπάνας τις ταλευταίες σεζόν.

Κόκκινο, λευκό και μπλε.

Ο Marc Jacobs έστειλε στις πασαρέλες της άνοιξης κεντημένα φορέματα και σακάκια σε από κόκκινες, λευκές και μπλε παγιέτες πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να συμπεριλάβεις το συγκεκριμένο χρωματικό συνδυασμό και στα δικά σου looks τη νέα χρονιά.

Η δερμάτινη bucket bag

Η Mansur Gavriel bucket bag ήταν ίσως το πιο πανταχού παρόν κομμάτι τα τελευταία δύο χρόνια, ξεπουλώντας τόσο γρήγορα που οι σχεδιαστές δεν θα μπορούσαν να την κρατήσουν σε stock. Τώρα, έχουν δημιουργήσει ένα κομψό, μίνιμαλ σακίδιο που είμαστε αναγκασμένοι να βλέπουμε παντού, πολύ, πολύ σύντομα.

Tα μεγάλα σκουλαρίκια

Μετά από χρόνια που κυριάρχησαν τα «προσωπικά κοσμήματα”, έρχεται η ώρα για μια αλλαγή. Μεγαλύτερα, πιο τολμηρά κοσμήματα – θα είναι εκείνα που θα φορέσεις το 2016.

Read More

And More