Το αγαπημένο λευκό

Το είδαμε: Fendi, Michael Kors, Jil Sander, Narciso Rodriguez, Calvin Klein, Donna Karan New York, Salvatore Ferragamo, Emporio Armani, Bottega Veneta, Gucci, Pringle of Scotland, Phi, Osman,Chanel, Givenchy, Giambattista Valli,


Osman Άνοιξη / Καλοκαίρι 2010

Λευκό σημαίνει καλοκαίρι. Όπως και να ‘χει. Αν και τον τελευταίο καιρό το έχουμε συναντήσει και στις χειμερινές πασαρέλες, την άνοιξη έχει πραγματικά την τιμητική του. Η επιτομή της κομψότητας χωρίς καμία αμφιβολία. Θα το βρεις σε όλες του τις εκδοχές.

Το μικρό μαύρο φόρεμα γίνεται μικρό λευκό φόρεμα. Η σιλουέτα, τα υφάσματα, τα μήκη και τα στιλ ποικίλουν. Χαλαρές γραμμές για τους Narciso Rodriguez και Calvin Klein, στενά φορέματα από τον οίκο Gucci, μίνι από τους Givenchy και Fendi, μέχρι το γόνατο από την Donna Karan. O Yves Saint Laurent προτείνει μακριά φορέματα και ο οίκος Gucci και Fendi δίνει έμφαση στη μέση.


Giambatista Valli Άνοιξη / Καλοκαίρι 2010

Με μεταλλικές πινελιές που δίνουν ένα “up” στο όλο στιλ, ρούχα με όγκο, αέρινα υφάσματα, κοριτσίστικα ρομαντικά φορεματάκια. Το λευκό υπάρχει σε όλες του τις εκδοχές για να διαλέξεις αυτή που πραγματικά σε εκφράζει.

Read More

And More