Trench Coat

Το είδαμε: Pringle of Scotland, Celine, Dior, Burberry Prorsum, Banana Republic, Maxmara, Jean Paul Gaultier, Luella, Dries Van Notten, Marc by Marc Jacobs, Rue de Mail

Burberry Prorsum Άνοιξη / Καλοκαίρι 2010
Για άλλη μια σεζόν εδώ. Κάθε σεζόν εδώ. Αυτή τη φορά σε όλα τα μήκη. Μακριές, αλλά και κοντές. Αμάνικες όμως τις είδαμε στη Celine, με κανονικά μανίκια όπως προτίμησε ο Marc Jacobs ακόμα και κοντομάνικες από τον Charles Anastase. Σε κλασική γραμμή με έντονους γιακάδες από την Luella, σε αποχρώσεις τις άμμου για τον οίκο Dior και Dries Van Noten και φυσικά η all time classic Burberry που άνοιξε το δρόμο σε όλες τις υπόλοιπες.
Μπορείς να φορέσεις τη δική σου σφιχτά δεμένη στη μέση κι αν αυτό δεν είναι λειτουργικό για σένα προτίμησε μια πιο χαλαρή εκδοχή της σε Α γραμμή.


Μax Mara Άνοιξη / Καλοκαίρι 2010

Μια διαφορετική εκδοχή είναι να τη φορέσεις με ανοιχτά τα κουμπιά της και άτσαλα δεμένη τη ζώνη της αφήνοντας μια υποψία για το τι φοράς εσωτερικά. Αν έχεις τη διάθεση για ένα πιο φρέσκο στιλιστικά αποτέλεσμα μπορείς να δέσεις τη γκαμπαρντίνα σου με μια λεπτή δερμάτινη ανδρική ζώνη αρκετά μεγαλύτερη από τη μέση σου.

Read More

And More