Τσάντες: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023

Από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας είναι οι τσάντες. Κάθε χρόνο, όπως στα ρούχα έτσι και στις τσάντες, οι τάσεις αλλάζουν και δίνουν το παλμό της εποχής. Οι φετινές τάσεις προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα σε σχέδια που είναι πρακτικά και σε άλλα που απλά εντυπωσιάζουν.

Σήμερα θα δούμε τις κυριότερες τάσεις για το φετινό καλοκαίρι ώστε να διαλέξεις την δική σου τσάντα για αυτή την σεζόν.

Τoy story

Gucci-Getty Images

Instagram @gucci

Aπό τα Gremlins που ξεπηδούσαν από τις τσάντες  Gucci στην καλοκαιρινή πασαρέλα μέχρι τα πλεκτά ψάρια του Jw Anderson τα παιχνιδιάρικα σχέδια φέτος έκαναν πάταγο. Δεν είναι ούτε πρακτικές ούτε τσάντες πολυτελείας όπως ένα clutch.Σίγουρα όμως θα κάνουν τα περισσότερα likes στα instagram post του Καλοκαιριού!

Denim

Instagram @schiaparelli

Instagram @altuzarra

Η τάση από τα 00s επιστρέφει και το τζιν κυριαρχεί ακόμη και στις τσάντες. Οι Blumarine, Knwls και Off-White ήταν μεταξύ των επωνυμιών που έκαναν το ντεμπούτο τους σε τσάντες από τζιν αυτή τη σεζόν. Από τα φθαρμένα στιλ Noughties έως τις κομψές εκδόσεις με χερούλι (Schiaparelli), οι denim bags είναι μία τάση που θα κάνει πάταγο.

Make it double

Instagram @fendi

Instagram @fendi

Έχουμε δει και άλλε σεζόν διπλές τσάντες διότι τελικά αυτή είναι μία από τις αγαπημένες παιχνιδιάρικες τάσεις της μόδας που οι σχεδιαστές επαναλαμβάνουν. Σχέδια με διπλές τσάντες είδαμε στην Prada και στην Fendi. Aν κάποιος ζηλεύει μία ωραία τσάντα τότε φαντάσου πόσο θα ζηλέψει μία…διπλή!

Μικροσκοπικές

Chanel/Splash/Ideal Images

Instagram @blumarine

Οι μικροσκοπικές τσάντες είναι τάση εδώ και πολλές σεζόν. Φέτος διακοσμούνται με όμορφα υλικά και γίνονται σαν μικρά έργα τέχνης. Στους, Paco Rabanne και Chanel είδαμε τέτοια σχέδια που κυριολεκτικά δεν χωράνε τίποτα αλλά είναι τέλειες.

Τuck and go

Tom Ford-Splash/Ideal Images

Instagram @michaelkors

…Ή αλλιώς οι τσάντες που έχουν πολύ κοντό λουράκι και σχεδόν «κουμπώνουν» κάτω από τον ώμο μας. Ίσως η πιο πρακτική τσάντα από όλες. Αναζήτησε τα πιο ωραία σχέδια στην: Miu Miu, Fendi και Μichael Kors!

Super market bag

Instagram @maxmara

Oι τεράστιες τσάντες φέτος ονομάζονται super market bags .Είναι πελώριες και έρχονται σε πολλά υλικά. Δέρμα ψάθα ύφασμα και πολλά χρώματα. Από τα best seller της σεζόν.

Κρόσσια

Instagram @victoriabeckham

Τα κρόσσια είναι τάση στα ρούχα και οι τσάντες με αυτή την λεπτομέρειές γίνονται το summer trend. H Victora Beckham σχεδίασε την πιο όμορφη και statement τσάντα με αυτό το στιλ.

Read More

And More