Τσάντες: Αυτές είναι οι νέες τάσεις που θα κρατήσουμε φέτος

Η τσάντα είναι το αξεσουάρ που μας δίνει ασφάλεια. Έχει μέσα ό,τι χρειαζόμαστε και μας συντροφεύει όλη την ημέρα κάνοντας την ζωή μας πιο εύκολη. Έχεις την αγαπημένη σου χειμώνα – καλοκαίρι αλλά η ιδέα να αποκτήσεις μία νέα είναι πάντα λαχταριστή. Αφού είδαμε τις τάσεις σε ρούχα και παπούτσια σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στις νέες τσάντες της σεζόν. Τσάντες που θα κρατήσουμε για να ανανεωθούμε και να είμαστε με το πνεύμα της νέας εποχής. Οι σχεδιαστές για μία ακόμη φορά μας έδειξαν σχέδια για όλα τα γούστα και σίγουρα θα ανακαλύψεις την δική σου φετινή νέα τσάντα!

Folders

 

Hermes

Αυτό το στιλ τσάντας είναι κάτι εντελώς νέο στα αξεσουάρ για το οποίο είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Μοιάζοντας με λεπτό φάκελο αρχειοθέτησης χαρτιού, αυτές οι επίπεδες τσάντες μπορεί να μην είναι οι πιο πρακτικές όσον αφορά στην αποθήκευση, αλλά σίγουρα θα δώσουν νέο αέρα στα σύνολά σου. Ιδανική για minimal στιλ και masculine συνδυασμούς.

Διχτυωτές τσάντες

Fendi

Δικτυωτές τσάντες κατασκευασμένες από δέρμα έως σχοινί. Αυτή η τάση της τσάντας είναι κάτι που έχουμε δει στα catwalk τα τελευταία χρόνια αλλά όχι τόσο μαζικά και με την υπογραφή μεγάλων οίκων. Απόλυτα καλοκαιρινό στοιχείο και αν διαλέξεις μία με δέρμα μπορεί να την κρατήσεις και με urban looks πέρα από τα σύνολα των διακοπών σου.

Candy colors

Versace

Φέτος είδαμε τσάντες όλων των σχημάτων και μεγεθών στα catwalks σε μερικές από τις πιο φωτεινές και τολμηρές αποχρώσεις που έχουμε δει εδώ και καιρό. Αυτές οι τσάντες με χρώμα καραμέλας είναι τολμηρές αλλά και ο μόνος τρόπος για να κάνετε την ανοιξιάτικη ντουλάπα σας να αναπνεύσει ξανά μετά την καραντίνα.

Τσάντες με παγούρι

Fendi

Χάρη σε αυτήν τη νέα τάση τσαντών, επισήμως δεν έχετε ποτέ λόγο να χρησιμοποιήσετε ξανά ένα πλαστικό μπουκάλι νερό. Οι σχεδιαστές έβαλαν τα παγούρι πάνω στις τσάντες και τα έκαναν εξαρτήματα τους στις φετινές πασαρέλες. Στις περισσότερες εκδοχές αφαιρείται και έτσι έχει δύο κομμάτια σε ένα. Μην το ψάχνετε, αυτή η είναι η αγαπημένη τάση των fashionistas για φέτος.

Τεράστιες τσάντες

Givenchy

Έχεις πολλά πράγματα για την τσάντα σου; Τότε αυτή η τάση θα σε βολεύει όσο τίποτε άλλο. Γιγάντιες τσάντες που χωράνε τα πάντα ενώ κυριαρχούν στο σύνολο ξεπερνώντας και τα ρούχα σε εντύπωση τις περισσότερες φορές.

Ψάθινες

Καλοκαίρι χωρίς ψάθα δεν γίνεται και ναι, αυτή η κλασική τάση είναι και φέτος εδώ. Σχήματα και μεγέθη πολλά για να διαλέξεις μία ακόμη χρονιά την τσάντα που θα πας διακοπές σίγουρα αλλά και για την πόλη όταν τα σύνολά σου έχουν πιο χαλαρό ύφος.

Mικροσκοπικές τσάντες

 Max Mara

Η παράδοση συνεχίζεται και μπορεί να μην χωράνε σχεδόν τίποτα αυτές οι tiny bags αλλά δίνουν stylish mood σε κάθε σύνολο. Αξίζει να την κρατήσεις έστω για μία φορά ή να την κρεμάσεις στο λαιμό σου.

Γεωμετρικά σχήματα

Jacquemus

Τετράγωνες τσάντες σε medium size θα δώσουν ένα σοφιστικέ ύφος στα καλοκαιρινά σου look ενώ το ιδανικό τους μέγεθος θα τις κάνει απόλυτα εύχρηστες για όλες τις ώρα και περιστάσεις.

 

 

Read More

And More