Τζιν σορτς: Το hot item της σεζόν και πως να το φορέσεις σύμφωνα με τα street styles

Δεν λείπει ποτέ από τα ανοιξιάτικα σύνολά σου, αλλά ούτε και από τη βαλίτσα των διακοπών σου. Είναι το κομμάτι που έχει “συμμετάσχει” στο βραδινό ή casual στιλ σου, ενώ πολλές φορές έχει γίνει το βασικό item στο beach look σου. Εν ολίγοις μιλάμε για ένα πασπαρτού ρούχο που σε έχει βγάλει από τα στιλιστικά διλήμματα και το έχεις αγαπήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Έχεις καταλάβει άραγε σε τι αναφέρομαι; Μάντεψες πολύ σωστά αγαπητή μου αναγνώστρια, τόση ώρα μιλάω για το τζιν σορτσάκι.

Επειδή ξέρω ότι τις τελευταίες μέρες έπεσε στο βλέμμα σου και λόγω καιρού “φλερτάρεις” πολύ με την ιδέα να το φορέσεις, αποφάσισα να σου παραδώσω στιλιστικά μαθήματα και ιδέες για το πως θα συνδυάσεις αυτό το hot κομμάτι της σεζόν, προσαρμόζοντάς το σε κάθε περίσταση με τον πιο stylish τρόπο.

Μετακινήσου προς τα κάτω λοιπόν και δες τι σου προτείνουν τα street styles και τόλμησε να υιοθετήσεις το look που τράβηξε την προσοχή σου!

Αν είσαι τύπος που του αρέσουν οι “εύκολοι” και chic συνδυασμοί, τότε φόρεσε το denim shorts με ένα σιέλ τοπ με statement sleeves και slingbacks με medium τακούνι. Αυτό το look μπορεί να σε συνοδεύσει στο γραφείο και στη βόλτα.

Σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού είναι το bohemian style και σίγουρα το denim shorts μπορεί να γίνει το βασικό κομμάτι που θα “χτίσει” αυτό το look. Οπότε, φόρεσε ένα printed bohemian τοπ, μια mini bag σε αυτό το ύφος και ολοκλήρωσε με medium heeled γόβες για πιο κομψό αποτέλεσμα.

Αν θες να κάνεις μια κομψή εμφάνιση στο γραφείο, χωρίς όμως να αποχωριστείς το αγαπημένο σου τζιν σορτσάκι, σκέψου το ενδεχόμενο να το συνδυάσεις με ένα σατέν πουκάμισο και floral γόβες. Φυσικά, για πιο άνετο αποτέλεσμα μπορείς να επιλέξεις γόβες με medium τακούνι.

Αν είσαι ανήκεις στην κατηγορία των κοριτσιών που μετά τη δουλειά πάνε για ένα χαλαρό ποτό, τότε συνδύασε το σορτς σου με ένα λευκό tshirt, ένα μαύρο σακάκι και λεοπάρ μπαλαρίνες ή loafers. Πριν φύγεις από τη δουλειά πρόσθεσε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και είσαι σούπερ.

Περνάμε σε ένα πιο casual ντύσιμο που μπορείς να φορέσεις στον καφέ ή για shopping. Το λευκό tshirt συναντάει και πάλι το denim shorts και αυτή τη φορά ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι flatforms. Αν κρυώνεις λίγο σκέψου την εκδοχή ενός δερμάτινου jacket σε καφέ απόχρωση.

Αφού σου δείξαμε πόσο στιλάτο είναι το μαύρο σακάκι με το τζιν σορτς σου, ήρθε η ώρα να περάσουμε στο λευκό blazer. Σε αυτήν την περίπτωση επιλέγεις γκρι tshirt για να κάνει τη διαφορά και μια chain bag σε παρόμοια απόχρωση για την απόλυτη ισορροπία.

Αν ήσουν σε φάση που σκεφτόσουν να αποχωριστείς τα μαύρα σου ankle boots, σε συμβουλεύουμε να μην το κάνεις ακόμα. Φόρεσέ τα με το σορτσάκι σου και πρόσθεσε ένα πουά πουκάμισο. Ολοκλήρωσε με μια μαύρη tote bag.

Και φτάνουμε στο σημείο που οι αγαπημένες σου γόβες θα συναντήσουν το τζιν σορτς. Καταρχήν επέλεξε ένα ζευγάρι σε ουδέτερο χρώμα που θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά και συνδύασέ τες με ένα πουκάμισο σε απόχρωση του μπεζ. Πρόσθεσε χρυσά κοσμήματα και μια τσάντα σε καφέ απόχρωση και είσαι έτοιμη.

Περνάμε σε ένα πιο minimal αλλά stylish σύνολο. Ξέρεις πολύ καλά ότι τα slippers είναι τάση και -ναι- μπορείς άνετα να τα φορέσεις με σορτς. Βάλε ένα λευκό τοπ και απόλαυσε με στιλ τη βόλτα σου.

Συνεχίζουμε με το μαύρο denim σορτς που είναι ιδανικό για rock & roll εμφανίσεις. Μπορείς να το αναδείξεις με ένα τζιν πουκάμισο, ένα bralet από μέσα και μια μαύρη ζώνη. Για πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα φόρεσε ένα κόκκινο μαντήλι στο λαιμό.

Παραμένουμε στο πιο casual αποτέλεσμα, μόνο που αυτήν τη φορά προσθέτουμε ένα tshirt με στάμπα και μαύρα ankle boots. Δέσε ένα καρό πουκάμισο στη μέση κι αν θες πρόσθεσε ένα τσόκερ.

Τέλος, ένα εύκολο αλλά στιλάτο σύνολο που θα λατρέψεις. Πάρε ένα ανδρικό πουκάμισο και φόρεσέ το με πάνινα sneakers, κατά προτίμηση μποτάκι. Επέλεξέ το για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη ή για καφέ με τις φίλες σου.

Κράτα το

Read More

And More