Βalletcore: H τάση που αντιγράφει το ντελικάτο στιλ της μπαλαρίνας

Η τάση Balletcore είναι το νέο μεγάλο trend στην μόδα για αυτή την σεζόν! Μετά το Barbiercore και το Motorcore έρχεται τώρα αυτή η τάση που αντιγράφει το ντελικάτο στιλ της μπαλαρίνας!

Το Balletcore αναδεικνύει μοναδικά την φινέτσα της μπαλαρίνας. Όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρέξετε στα καταστήματα με είδη χορού και να αγοράσετε μία φούστα tutu! Το Balletcore είναι κάτι περισσότερο από ό,τι ακούγεται κατά γράμμα το όνομά του, δεν περιορίζεται στον κόσμο του χορού αλλά μάλλον είναι εμπνευσμένο από αυτόν.

Για να την υιοθετήσεις θα πρέπει να έχεις μία πιο σφαιρική εικόνα για τον κόσμο του μπαλέτου που περιλαμβάνει:τούλι, διαφάνειες, ζακέτες, μπαλαρίνες, δαντέλα, αέρινα φορέματα, κάλτσες, γκέτες, στέκες και ότι σου θυμίζει χορεύτρια πάνω στην σκηνή ή όταν κάνει πρόβα. Ειδικά τώρα που μπαίνουμε σιγά σιγά στην εορταστική περίοδο αυτή η τάση θα σου λύσει τα χέρια εφόσον έχει ένα ντελικάτο ύφος ιδανικό για τα festy look σου!

Giambattista Valli /Miu Miu/Fendi

Splash/Ideal Images

Οι σχεδιαστές μας την έδειξαν σε πολλές εκδοχές: Η Miu Miu συνδύασε embellished φορέματα με κάλτσες και μπαλαρίνες, ο Fendi τύλιξε τα μοντέλα με παστέλ αέρινα υφάσματα, ενώ ο Giambattista Valli απογείωσε την τούλινη φούστα της μπαλαρίνας με ένα runway look ωδή στον χορό!

Πάμε να δούμε μαζί μερικά Balletcore σύνολα που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις περισσότερα για αυτή την τάση και να την υιοθετήσεις με τον πιο στιλάτο τρόπο.

Instagram @aimeesong

Ένα δαντελένιο διάφανο φόρεμα με bustier top που θα συνδυάσεις με nude εσώρουχα και χρυσά βραχιόλια στο ρεβεγιόν.

Instagram @alexachung

Η Alexa Chung επέλεξε ένα ballet dress και το απογείωσε με δαντελένια γάντια και flat mules.

 

Instagram @burlakanastya

Φόρεσε γκέτες με μπαλαρίνες και βάλε το ballet style στο καθημερινό σου ντύσιμο.

Instagram @camillecharriere

Φορέματα με ανοιχτή πλάτη συνδυασμένα με μπαλαρίνες για chic ballet style.

Instagram @camillecharriere

Mίνι φόρεμα με λεπτή τιράντα και κλος σχέδιο στην φούστα που θυμίζει στολη μπαλαρίνας, συνδυασμένα άψογα από την Camille Charriere με διάφανο καλσόν!

Instagram @clairerose

Οι μπαλαρίνες λατρεύουν τις διάφανες φούστες που έχουν αέρινο σχήμα και εσύ θα τις φορέσεις με πουλόβερ και mules!

Instagram @leoniehanne

Το balletcore εμπεριέχει κομμάτια που θα φορούσε μία χορεύτρια στην σκηνή, διαφάνειες, φτερά, πούλιες έχουν όλα την αίσθηση αυτή.

Instagram @louloudesaison

Το τούλι αποτελεί σίγουρα το κομμάτι κλειδί της τάσης και έχει πολλές εκδοχές. Ένα μακρύ τούλινο φόρεμα είναι so chic για τις εμφανίσεις των γιορτών.

Instagram @monikh

Στην τάση ανήκουν σίγουρα και τα αγαπημένα κασμιρένια ζακετάκια των μπαλαρίνων συνδυασμένα με σατέν φούστες.

Instagram @persephonevint

Δαντελένια κομμάτια που θα σε ταξιδέψουν στο κόσμο του χορού και θα δώσουν φίνο στιλ στην εμφάνιση σου.

 

 

 

 

Read More

And More