Βaseball hat: To πιο δυνατό αξεσουάρ της φετινής σεζόν

Aν ψάχνεις το πιο δυνατό αξεσουάρ για το φετινό καλοκαίρι σου έχουμε την απάντηση: Baseball hat! Τα καπέλα του μπέιζμπολ έχουν κάνει δυναμικό comeback και μετά το show του οίκου Celine για το καλοκαίρι του 2021, όπου όλα τα μοντέλα φορούσαν καπέλα του baseball, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι το must αξεσουάρ που πρέπει να φορέσεις! Και γιατί να μην το φορέσεις, αφού το σχήμα του πάει στις περισσότερες, ενώ το ύφος του ταιριάζει με το casual style που φαίνεται να είναι η μεγαλύτερη τάση από τώρα και μέχρι το φθινόπωρο!

Αυτό το εμπνευσμένο καπέλο της δεκαετίας του ’90, μας θυμίζει φυσικά την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία το φόρεσε πολύ και του έδωσε μία νέα θέση στα everyday σύνολά της. Τώρα πια γίνεται το αγαπημένο των it girls και κερδίζει συνεχώς έδαφος στα show μεγάλων οίκων.

Celine

Συνδυάζει άψογα την αβίαστη κομψότητα και την casual διάθεση, ενώ τα μονόχρωμα σχέδια είναι αυτά που ξεχωρίζουν στα street style! Aν πρέπει να κάνεις μία λίστα με αυτά που θα βάλεις στην φετινή σου καλοκαιρινή ντουλάπα, τότε το baseball hat θα είναι σίγουρα μέσα και με το παρακάτω φωτογραφικό αφιέρωμα σίγουρα θα σε πείσουμε να το φορέσεις αυτήν την σεζόν!

Παρόλο το αθλητικό του ύφος το καπέλο του baseball ταιριάζει άψογα με posh τσάντες και όχι μόνο με backpacks.

@anoukyve

Σίγουρα το χρώμα δίνει περισσότερο στιλ και ένα πράσινο baseball hat ολοκληρώνει τα σύνολά σου με στιλάτο τρόπο.

@anoukyve

Συνδύασε ένα baseball hat με καμπαρντίνες και σακάκια. Μην το φοράς μόνο με αθλητικά πανωφόρια, αλλά με όλα σου τα ανοιξιάτικα jacket.

@tineandreaa

Aκόμη και σε ένα minimal σύνολο μπορείς να προσθέσεις ένα baseball hat.

@camillecharierre

Ξέχασε τις bad hair days που μόνο τότε φορούσαμε καπέλα. Φέτος το baseball hat φοριέται κάθε μέρα και δίνει στιλ στα σύνολά σου.

@tineandreaa

Συνδύασέ το αν θέλειςμε το χρώμα της τσάντας σου για ένα stylish αποτέλεσμα.

Ένα baseball hat φοριέται με φόρμες, με γόβες και δημιουργείς το απόλυτο mix & match σύνολο της σεζόν.

Με loose φορέματα και αρβιλάκια αποτελεί το καλύτερο αξεσουάρ που ολοκληρώνει το σύνολο με στιλ.

Read More

And More