Χρώματα: Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν στις φετινές τάσεις και θα σε ανανεώσουν

Συνεχίζουμε το μεγάλο μας αφιέρωμα στις τάσεις της Άνοιξης- Καλοκαίρι 2023. Αφού είδαμε αναλυτικά τα ρούχα σε 2 μάλιστα αφιερώματα και τα παπούτσια ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αγαπημένο μου κομμάτι που είναι οι νέες αποχρώσεις της σεζόν. Καλοκαίρι χωρίς χρώμα δεν γίνεται. Φέτος η παλέτα έχει όλα και θα μας ανανεώσει με τον καλύτερο τρόπο. Δες ποιες είναι οι κυρίαρχες τάσεις και φτιάξε την πιο colored καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα που είχες ποτέ!

Victoria Beckham

Το μωβ κυριαρχεί με σύνολα που έχουν δυναμισμό και ιδιαίτερα στοιχεία όπως τα φορέματα με κρόσσια της Victoria Beckham. Eνα χρώμα που φοράς από αύριο κιόλας.

Altuzzara

Τα μεταλλικά ρούχα κυριάρχησαν στις πασαρέλες και δίνουν  glam touch και στις πιο urban εμφανίσεις σου. Αν σε φοβίζει μία total εμφάνιση προτείνω ένα παντελόνι με λευκό t shirt για super ανοιξιάτικο στιλ.

Nensi Dojaka

Οι γήινες αποχρώσεις όπως αυτή είναι πάντα ψηλά στις τάσιες του καλοκαιριού. Κάτι ανάμεσα σε ηλιοβασίλεμα και τερακότα που έχει εξωτικό ύφος και σίγουρα θα λατρέψεις σε μακριά φορέματα αυτό το καλοκαίρι.

Givenchy

Το lime είχε πολλές αποχρώσεις σε πολλά catwalk. Δύσκολο χρώμα αλλά σίγουρα θα κάνει την εμφάνιση σου ξεχωριστή αν το τολμήσεις. Ενα αέρινο φόρεμα σε athleisure style είναι μία καλή  αρχή.

Givenchy

Το ζεστό κόκκινο χρώμα έδωσε power look σε όλα τα outfit που την είδαμε. Ένα top σε αυτό το χρώμα με λευκό τζιν φοριέται και τώρα.

Stella McCartney

Κίτρινο! Διακρτικό αλλά πάντα ιδιαίτερο φέτος προσγειώθηκε στις πασαρέλες και σίγουρα θα προσγειωθεί και στην δική σου ντουλάπα. Μία midi φούστα με λευκό πουκάμισο είναι μία τέλεια πρόταση.

Stella McCartney

Το ροζ εξακολουθεί να είναι στην κορυφή και πλέον βλέπουμε ακόμη και ολόσωμες φόρεμα σε αυτή την παιχνιδιάρικι απόχρωση  που λατρέψαμε εδώ και 2 σεζόν.

Stella McCartney

Γαλάζιο που απογειώνει όλα τα σύνολα που θα το συνδυάσεις. Η Stella McCartney το τόλμησε σε ταγέρ και μας αρέσει πολύ!

Fendi

παστέλ χρώματα θα δώσουν στα ανοιξιάτικα ρούχα αέρα ανανέωσης και θα σε βοηθήσουν να μπεις σε new mood!

Φωτογραφίες Splash/Ideal Images

 

Read More

And More