Τρία κομμάτια που είναι must σύμφωνα με το Instagram

Τρία κομμάτια που είναι must σύμφωνα με το Instagram | tlife.gr

Το Instagram έχει μπει για καλά στην ζωή μας, είναι “οδηγός” για τις τάσεις και αν ακολουθείς τα σωστά άτομα είσαι πάντα ενημερωμένος για το τι συμβαίνει τώρα στον μαγικό κόσμο της μόδας.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, υπάρχουν κατά περιόδους κάποια δυνατά κομμάτια που είναι ψηλά σε hashtag ή εμφανίζονται περισσότερο από άλλα στα post.

Σήμερα θα σου μιλήσω για τρια πολύ δυνατά κομμάτια αυτή την στιγμή στο Ιnstagram, που μπορείς και εσύ να αποκτήσεις – φορέσεις και postάρεις τις επόμενες μέρες ίσως.

 

1.Φούστα με πιέτες

Δίνει πάντα μια σοφιστικέ αίσθηση στην εμφάνιση. Φέτος μας αρέσει με μπότες και ζακέτα και εν όψει εορτών μπορείς να επενδύσεις και σε μία sequin.

 

2.Shearling jacket

Ναι αυτό με την γούνα που είναι τόσο ζεστό όσο δεν πάει. Μαύρο και λίγο άνετο είναι το σωστό και αν το ανεβάσεις τα likes θα πάρουν φωτιά. Σίγουρη επιλογή για ένα daily city look

 

3.Bελούδινο φόρεμα

Xμ, ξέρω θα μου πεις ότι αυτό παχαίνει αλλά άκουσέ με: έχει τόσα σχέδια πια που θα βρεις αυτό που θα δείχνει κομψό πάνω σου. Δώσε extra styling με χρώμα και απέφυγε το κλασικό μαύρο.

READ more