Τρία πανωφόρια που θα ανανεώσουν το μαύρο παντελόνι σου

Υπάρχει σε όλες τις ντουλάπες και αποτελεί αγαπημένο κομμάτι πέρα από κάθε στυλ και οποιαδήποτε trends. Eίναι ένα κλασικά κομψό κομμάτι και δίνει πάντα το androgyne στοιχείο που θέλεις σε μία εμφάνιση. Ψηλόμεσο ή cropped, με τσέπες ή σε γραμμή wide leg, σε κάθε μορφή του δεν το αποχωρίζεσαι και θέλεις σε κάθε σεζόν να αποκτήσεις ένα καινούριο.

Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε πώς μπορείς να κάνεις update στο μαύρο παντελόνι σου με τρία διαφορετικά πανωφόρια, που αυτή την εποχή είναι απαραίτητα μιας και ο καιρός έχει αλλάξει. Τρία διαφορετικά πανωφόρια που θα ανανεώσουν το παντελόνι σου και που μάλλον τα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Αν, όχι, τότε μπορείς να τα βρεις σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες και μάλιστα σε τιμές πολύ προσιτές.

Καρό σακάκι

To έχεις ήδη αγοράσει, αν μας διαβάζεις, και τώρα θα το βάλεις με το αγαπημένο σου παντελόνι. Διάλεξε ένα καρό σακάκι σε απαλούς χρωματικούς τόνους, συνδύασέ το με total black σύνολο και κάνε το twist που χρειάζεται το σύνολο συνδυάζοντάς το με λευκά μποτάκια.

Ζακέτα

To πανωφόρι του φθινοπώρου είναι η ζακέτα και θα γίνει το τέλειο πανωφόρι για το μαύρο παντελόνι σου. Φόρεσέ το με λευκό t-shirt, flat mules και μία chain bag.

Light coat

Είναι το παλτό που αρχίζεις να φοράς σιγά-σιγά, αφού δεν θεωρείται απόλυτα χειμερινό, γιατί είναι πιο ελαφρύ και το βρίσκεις πάντα σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Ολοκλήρωσε το cool style σου με sneakers και μία city bag.

Read More

And More