Τρία styling trick που θα κάνουν update τα σύνολά σου… χωρίς καμία αγορά!

Τρία styling trick που θα κάνουν update τα σύνολά σου… χωρίς καμία αγορά! | tlife.gr

Έρχεται πάντα αυτή η στιγμή που πραγματικά δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο καθημερινό σου ντύσιμο! Ειδικά τώρα που η σεζόν έχει φτάσει στη μέση, έχεις φορέσεις αρκετές φορές τα ρούχα που ήδη έχεις και τώρα δεν ξέρεις τι να κάνεις για να ανανεωθείς.

Πολλές φορές η λύση είναι μπροστά μας, και θέλει λίγο καλύτερο ψάξιμο (στην ντουλάπα δηλαδή) ώστε να δημιουργήσουμε σύνολα ή να κάνουμε κάποια styling trick που θα μας αλλάξουν λίγο την διάθεση, αλλά κυρίως την εικόνα μας.

Πάμε να δούμε μαζί 3 trick για να αλλάξεις λίγο το mood σου με κομμάτια που όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

 

1.Κράτησε μια tiny bag

Όλες έχουμε την καθημερινή, μεγάλη τσάντα που έχει μέσα τα πάντα και χωράει ακόμη κάποια. Μία μέρα λοιπόν, άσε την τσάντα σου και κράτησε μία tiny bag. Ειδικά αν έχει και χρώμα, ακόμη καλύτερα γιατί θα δώσει με μια κίνηση fun style!

 

2.Φόρεσε ένα καπέλο

Όταν κάνει κρύο θέλεις το σκουφάκι σου, αλλά πρόσεξέ με: ένα καπέλο δίνει άλλη διάσταση στο look, φαίνεσαι πολύ πιο cool και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Βγάλ’το από την ντουλάπα και βάλ’το σε daily εμφανίσεις.

 

3.Βάλε μία ζώνη στο blanket scarf

Το φοράς σαν κασκόλ και σχεδόν… δεν φαίνεσαι γιατί κουλουριάζεις μέσα του! Μία μέρα με λιγότερο κρύο δέσε μία ζώνη και κάντ’ο να φαίνεται σαν κάπα. Φόρεσε από μέσα ένα άλλο jacket για να μην κρυώνεις και είσαι έτοιμη!

READ more