Τρία supermodels σου δείχνουν πως να φορέσεις το mom jeans αυτήν την εποχή

Το mom jeans είναι αυτό το denim κομμάτι που μπήκε δυναμικά στην ντουλάπα και το στιλ μας, και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουμε να φύγει! Μας αρέσει τόσο πολύ γιατί κολακεύει απίστευτα το σώμα μας, τονίζει τη μέση μας και μας κάνει να νιώθουμε cool, stylish άνετες, κάθε ώρα της ημέρας. Το συγκεκριμένο jeans έχει επιρροές από τη δεκαετία του ’80 κι εκτός από δικό μας αγαπημένο κομμάτι, είναι και των σταρ.

Αν θέλεις να φορέσεις κάπως διαφορετικά αυτό το παντελόνι, τότε συνέχισε να διαβάζεις γιατί τρία supermodels μας δείχνουν το δικό τους τρόπο που επιλέγουν να το αναδεικνύουν.

 

Η Kendall Jenner το φόρεσε με έναν casual τρόπο που μας άρεσε πολύ. Το λευκό ζιβάγκο και τα ugly sneakers είναι τα βασικά κομμάτια που σεταρίστηκαν με το mom jeans. Η Kendall δεν κράτησε τσάντα και για αυτό επέλεξε να φορέσει μια belt bag.

 

Η Gigi Hadid επέλεξε να αναδείξει το jeans της με έναν πιο fresh και sporty style. Για την ακρίβεια, το φόρεσε με ένα crop φούτερ, ένα δερμάτινο παλτό και lace – up ankle boots. Η ιδανική τσάντα που θα μπορούσε να κρατήσει, είναι μια light blue chain bag.

 

H Emily Ratajkowski ξέρει πως να αναδεικνύει κάθε κομμάτι με sexy style. Το ίδιο έκανε και με το mom jeans όταν επέλεξε να το φορέσεις με ένα crop top σε λευκό χρώμα, μαύρη ζώνη και κόκκινα ankle boots. Αν σου αρέσει το συγκεκριμένο ντύσιμο, μπορείς από πάνω να προσθέσεις ένα oversized blazer και να πας για ένα ποτό.

 

Read More

And More