Τρία tips για το πώς να διαλέξετε το σωστό πουκάμισο για κάθε περίσταση

Απολαύστε την καλαισθησία και την άνεση που προσφέρει το πουκάμισο ως ενδυματολογική επιλογή για να ολοκληρώσετε κάθε σας outfit μοναδικά!

Ποια πουκάμισα είναι ιδανικά για κάθε μέρα στο γραφείο;

Η κατηγορία πουκάμισα ανδρικά είναι ουσιαστικά η πιο δύσκολη όταν έρχεται η στιγμή για την αγορά τους. Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά είναι σίγουρα ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε ένα καινούργιο. Αν για παράδειγμα χρειάζεστε ένα πουκάμισο για την δουλειά γιατί κουραστήκατε να φοράτε τα ίδια και τα ίδια ή αν χρειάζεστε ένα καινούργιο για να εμπλουτίσετε την συλλογή σας και να μη  βάζετε τόσο συχνά πλυντήριο, τότε καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στα ήδη υπάρχοντα επαγγελματικά σας outfit. Αρχικά θα πρέπει να ελέγξετε αν θα φοράτε το πουκάμισο σε αντιστοιχία με ένα παντελόνι ή αν θα φοράτε ένα σε αντιστοιχία με τα κουστούμια σας. Με όποιον τρόπο και αν το φορέσετε φροντίστε το χρώμα του πουκαμίσου να έχει μια μεγάλη αντίθεση με το κουστούμι ή το παντελόνι σας για να κάνετε την διαφορά στο επαγγελματικό ντύσιμο. Αν για παράδειγμα έχετε ένα κουστούμι σε γκρι και ένα παντελόνι σε παρόμοια απόχρωση, ρισκάρετε και αγοράστε ένα πουκάμισο σε ροζ απόχρωση για να πραγματοποιήσετε αυτήν την έντονη αντίθεση.

Γιατί τα Hawaii πουκάμισα φοριούνται πλέον από όλες τις κατηγορίες ανδρών;

Όταν ακούσετε κάποιον να μιλά για πουκάμισα ανδρικά και πιο συγκεκριμένα για πουκάμισα Hawaii, τότε το μυαλό σας πρέπει απευθείας να πηγαίνει σε εκείνα τα πουκάμισα που έχουν καλοκαιρινά σχέδια πάνω τους όπως γλάρους, φοίνικες, ανανάδες ή ακόμα και μικρά cocktail. Αυτού του είδους τα πουκάμισα έχουν σίγουρα κλέψει τις καρδιές όλων σχεδόν των ανδρών και από όλες τις ηλικιακές ομάδες. Οι περισσότεροι άνδρες έχουν συνηθίσει να τα φορούν στις διακοπές αποκτώντας έτσι μια πιο ανέμελη διάθεση και άλλοι προτιμούν να τα φορούν σε cocktail πάρτι με φίλους και γνωστούς. Τα πουκάμισα Hawaii τις περισσότερες φορές συνοδεύονται και από κλασικές ανδρικές εσπαντρίγιες για ένα πιο ολοκληρωμένο ανδρικό look αλλά και από ανδρικά τζιν σε πιο loose γραμμή όπως άνετα μπορείτε να δείτε και στο https://modivo.gr/c/andres/roucha/tzin-pantelonia.

Ποιο πουκάμισο αποτελεί την must have λύση για έναν καλοκαιρινό γαμπριάτικο κουστούμι;

Αν έχει πλησιάζει η μεγάλη στιγμή που θα περιμένετε μπροστά από την πόρτα μιας εκκλησίας την νύφη σας ντυμένος γαμπρός, τότε είναι σίγουρο ότι έχετε ήδη ξεκινήσει να ψάχνετε ή να αγοράζετε όλα εκείνα που απαρτίζουν ένα γαμπριάτικο σύνολο. Αν το κουστούμι τα μανικετόκουμπα και τα παπούτσια έχουν ήδη αγοραστεί, σας μένει μία από τις πιο σημαντικές αγορές που μπορεί να αναδείξει το κουστούμι σας ή αν κάνετε την λάθος επιλογή να το μετατρέψει σε άχρωμο και αδιάφορο και δεν είναι άλλη από την αγορά πουκαμίσου. Οι στατιστικές λένε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των γαμπρών επιλέγουν ένα άσπρο μεσάτο πουκάμισο και το διανθίζουν με παπιγιόν, γραβάτα ή ότι άλλο αυτοί επιθυμούν. Η αλήθεια είναι ότι το άσπρο πουκάμισο και ιδιαίτερα το μεσάτο είναι εκείνο που θα αναδείξει στο μέγιστο βαθμό τους καλλίγραμμους κοιλιακούς σας αλλά και το υπόλοιπο σύνολο του κουστουμιού. Μην ξεχνάτε ότι το άσπρο πάει με όλα τα χρώματα και είναι ικανό να φωτίσει όλων των ειδών τις δερματικές αποχρώσεις.

 

 

 

Read More

And More