Τρία top που ένας στιλίστας θα έβαζε στην ντουλάπα σου!

Αν είχες την δυνατότητα να ζητήσεις την γνώμη ενός ειδικού τι θα τον ρωτούσες; ‘Εχεις σκεφτεί ποτέ τι θες να μάθεις, ώστε να κάνεις την καθημερινή σου σχέση με την ντουλάπα σου πιο εύκολη; Σου έχουμε ήδη γράψει τι θα πετούσε ένας στυλίστας τώρα από την ντουλάπα σου, σήμερα θα σου πούμε τι θα σου αγόραζε, ώστε να έχεις τα τρία βασικά τοπ, διαχρονικά, κομψά και απαραίτητα!

1.Boxy tshirt

Είναι κλασική επιλογή και ποτέ μα ποτέ δεν θα βρεις κάτι ποιο ωραίο για να φορέσεις με το τζιν σου! Λευκό με κλειστό λαιμο και μανίκι, έρχεται από τα 60’ς σαν αγαπημένο top των rock star και θα μείνει για πάντα στην ντουλάπα σου!

2.Lingerie top

Sexy & stylish, κάτι που δύσκολα πετυχαίνεις, τα έχει και τα 2 αυτό το top. Αν διαλέξεις ένα μαύρο θα το φορέσεις παντού, ακόμη και στο γραφείο με σακάκι, αν πας σε πιο pastel αποχρώσεις πρέπει να είσαι σίγουρη για την ποιότητα του ώστε να μην γυαλίζει.

3.Ruffle top

Πουκάμισο ή μπλούζα, με μανίκι ή χωρίς, ένα top με ruffle λεπτομέρεια δίνει cool lux αίσθηση σε basic look και είναι τέλειο είτε με παντελόνι είτε με φούστα. Μας αρέσει σε λευκό και χωρίς πολλά κοσμήματα.

Read More

And More