Τriangle Bra: H νέα special συλλογή της Τezenis που λατρεύουν ήδη οι influncers

Η Tezenis, το σύγχρονο brand εσωρούχων και easywear καλωσορίζει την άνοιξη με μία μοναδική συλλογή που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Η Tezenis λανσάρει τη collection Triangle Bra με τρίγωνα σουτιέν που αποτελούν βασικό κομμάτι της spring γκαρνταρόμπας μας. Την άνοιξη τα ρούχα γίνονται πιο αέρινα, πιο διάφανα, με κάποια cuts που δίνουν sexy details και γι αυτό τα εσώρουχα μας πρέπει να είναι ανάλογα.

Η Tezenis γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες μας λανσάρει την συλλογή Triangle Bra με υπέροχα σουτιέν που συνδυάζονται με πολλούς τρόπους και βεβαίως έχουν fashion details, όπως μας έχει συνηθίσει αυτό το lingerie brand. Με δαντέλα και ανοιξιάτικα χρώματα που απλά θα σου φτιάξουν την διάθεση, η συλλογή Triangle Bra έχει 3 χαρακτηριστικά σουτιέν: το Lisbon, το London και το London Special.

Πάμε να τα δούμε ένα-ένα:

London: πρακτικό και άνετο με ελαφριά ενίσχυση, ώστε να εξασφαλίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα.

 

 

London Special: 2 σε 1 triangle bra, ιδανικό για όλες τις περιστάσεις χάρη στην αποσπώμενη ενίσχυσή του.

 

Lisbon: βαμβακερό, χωρίς ενίσχυση για 100% φυσικό αποτέλεσμα ή με δαντέλα για να χαρίσετε μία ιδιαίτερη νότα στα εσώρουχά σας.

Πολλές influencers που δίνουν τον τόνο στην digital καμπάνια του brand Tezenis έχουν ήδη κάνει τις επιλογές τους από την Triagle Bra collection και δείχνουν να απολαμβάνουν τα υπέροχα αυτά σουτιέν. Δες και εσύ και πάρε ιδέες για το επόμενο σουτιέν σου.

https://instagram.com/p/BvTqz1WnyN_/

 

https://instagram.com/p/BvZf0FtlKBk/

https://instagram.com/p/BumS22EHFdn/

https://instagram.com/p/BuWLy24HZAm/

Δες και το fashion video που συνοδεύει την νέα campaign

Read More

And More