Τζιν φούστα: Το μοναδικό denim ρούχο που μπορείς να φορέσεις παντού τώρα το καλοκαίρι

H τζιν φούστα είναι θα λέγαμε η πιο κομψή εκδοχή του shorts, αλλά μπορεί να συνδυαστεί με περισσότερους τρόπου από αυτό. Μπορείς να την φορέσεις στο γραφείο αλλά και στο beach bar. Λίγα ρούχα έχουν αυτή την δυνατότητα και αυτό την κάνει ένα κομμάτι πασπαρτού!

Τα τελευταία χρόνια με το μεγάλο comeback των 90s Η τζιν φούστα έκανε δυναμικό comeback και βλέπουμε πολλές star αλλά και it girls να την επιλέγουν όλο και πιο συχνά σε στιλάτα σύνολα τους.

 Η τζιν φούστα μπορεί να “υποστηρίξει” τόσο casual looks όσο και statement εμφανίσεις και έτσι μπορεί να φορεθεί από όλες μας με τον δικό μας προσωπικό τρόπο! Ένα denim κομμάτι που έχουμε στην ντουλάπα μας, καιρός λοιπόν να το φορέσουμε με άλλον αέρα. Ας δούμε μερικές street style εμφανίσεις για να δημιουργήσεις τα δικά σου outfit με την τζιν φούστα.

@dimodaa

Τotal jean με πουκάμισο και midi τζιν φούστα στην ίδια περίπου απόχρωση που συνδυάζεις με clogs τώρα στην πόλη.

Pinterest

Ένα σοφιστικέ σύνολο με τζιν φούστα και λευκό πουκάμισο εδώ τα παπούτσια κάνουν  την διαφορά με metallic πέδιλα ή mules.

@rouje

Τα cut top συνδυάζονται τέλεια με τα τις mini τζιν φούστες σε χαλαρό καλοκαιρινό σύνολο που φοράς στις διακοπές σου.

@rouje

Φέτος συνδύασε την τζιν φούστα σου με mules και small leather bag σε έντονα χρώματα για να κάνεις την διαφορά.

Splash

Οι full jean φούστες μπορούν να έχουν και μία πιο glam εικόνα όπως εδώ η σχεδιάστρια Carolina Herrera την συνδυάζει με λευκό πουκάμισο και πολυτελή σκουλαρίκια.

Splash

Από του πιο κλασικούς συνδυασμούς που όμως δεν χάνει ποτέ την αξία του, η τζιν φούστα σου με λευκό top και desert booties.

Splash

Sexy εμφάνιση με τζιν φούστα και το μαγιό της έκανε κάποτε η Bella Hadid και έκοψε την ανάσα.Τέλειο look για night out!

Splash

Mία πιο 70s επιλογή από την Νaomi Watts με πλεκτό vintage top και bottom up τζιν φούστα που συνδύασε clots σε κίτρινο χρώμα.

Splash

Ακόμη πιο casual look με τζιν φούστα φούτερ και sneakers για άνεση και στιλ όλη μέρα κάθε μέρα.

@camillechariere

Οι μαρινιέρες ταιριάζουν άψογα με τις τζιν φούστες και είναι ένας κλασικός συνδυασμός που φοράνε ξανά και ξανά οι γαλλίδες κάθε καλοκαίρι.

 

Read More

And More