Τζιν παντελόνι: To μοναδικό κομμάτι της ντουλάπας μας που είναι παντός καιρού

Το μαγικό με το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι είναι ότι ταιριάζει με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Έχει άνεση, μας βολεύει και είναι η καλύτερη λύση στην ερώτηση που συχνά μας απασχολεί: ‘’Tι φοράω σήμερα;’’.

Το τζιν είναι παντός καιρού! Δεν κοιτάνε αν είναι χειμώνα, άνοιξη ή καλοκαίρι, είναι εκεί και σε περιμένουν για κάθε στιγμή που θα τα χρειαστείς. Και η αλήθεια είναι ότι αυτές οι στιγμές είναι πολλές: από το γραφείο, τη βόλτα σου, τη βραδινή σου έξοδο, τα τζιν μπορούν να μεταμορφωθούν ανάλογα με την περίσταση και να φέρουν σε πέρας με επιτυχία μια στιλάτη εμφάνιση.

Οι εκδοχές που μπορείς να βρεις σε ένα τζιν παντελόνι άπειρες: ψηλόμεσα, χαμηλόμεσα, φαρδιά, skinny, με καμπάνα, «σωλήνες», cropped, με διχρωμίες και τριχρωμίες, ξεβαμμένα, σκισμένα, με ραφές, με σχέδια, με πούλιες, με στρας, με αυτοκόλλητα, ό,τι βάζει ο νους σου έχει τη denim εκδοχή του- ακριβώς γιατί το τζιν έχει αποδειχτεί η πιο universal επιλογή για άνεση, στιλ, πρακτικότητα και ευκολία. Και πάει με τα πάντα!

Ακόμα και αν φοράμε ένα jean κάθε μέρα, έχουμε τη δυνατότητα κάθε φορά να φαίνεται πως είναι διαφορετικό. Φυσικά, σε αυτό ευθύνεται το styling και το γεγονός πως ταιριάζει με τα πάντα. Όσους συνδυασμούς και να έχουμε δημιουργήσει βέβαια, πάντα χρειαζόμαστε περισσότερη έμπνευση και νέους τρόπους για να το φορέσουμε.

Τώρα που κάνει κρύο και η θερμοκρασία κατέβει ας δούμε πως θα συνδυάσουμε το κομμάτι αυτό με τα πανωφόρια ή τα πιο ζεστά μας σύνολα και ας φορέσουμε το τζιν μας νέο στιλ.

@tesshell

Συνδύασε το τζιν σου με ένα ωραίο vintage style tweed σακάκι και δώστου παριζιάνικο αέρα με μία κίνηση.

@wethepeoplestyle

Τα oversized ανδρικά fleece καρό πουκάμισα γίνονται φέτος η καλύτερη λύση για τα τζιν σου.

@carodaur

Οι γούνες αγαπούν τα τζιν και αυτός ο συνδυασμός είναι παντα in fashion. Vintage ή καινούργιες οι γούνες ταιριάζουν πολύ με το τζιν σου.

@carodaur

Bάλε την κάπα σου με το αγαπημένο σου τζιν και δώσε new style στο παντελόνι που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ.

@aninebing

Τα έντονα χρώματα ταιριάζουν με το τζιν σου και τα πανωφόρια σε bold colors δίνουν new style στο look σου.

@carodaur

Λευκό με τζιν ένα σοφιστικέ συνδυασμός που φοριέται και τον χειμώνα. Φέτος ειδικά με τα λευκά μποτίνια ο συνδυαμός αυτός απογειώνεται.

@lucywilliams02

Τα chunky Chelsea boots γίνονται φέτος τα τέλεια χειμερινά παπούτσια για το τζιν σου.

@leiasfez

Τα puffer jacket συνδυάζονται με το τζιν σου και αποκτάς εύκολα το απόλυτο urban look.

@_jeanettemadsen_

To κλασικό σου παλτό φοριέται τώρα με το κλασικό σου τζιν και sneakers για μία εμφάνιση άνεσης και στιλ.

@aninebing

Τα pastel πουλόβερ απογειώνουν με τον καλύτερο τρόπο το τζιν σου και σου δίνουν πολλές επιλογές για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

 

 

Read More

And More