Τζιν πουκάμισο! Ένα κομμάτι που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας αλλά… σπάνια φοράμε

Τα denim κομμάτια είναι από τα πιο συνηθισμένα στην ντουλάπα μας και κυρίως τα τζιν παντελόνια μετά οι φούστες και τέλος τα πουκάμισα και τα shorts. Ειδικά το πουκάμισο είναι ένα κομμάτι που όλες έχουμε αλλά σπάνια επιλέγουμε να φορέσουμε. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό και εγώ ανήκω σε αυτήν την κατηγορία καθώς το τζιν πουκάμισο έχει μία ευελιξία στους συνδυασμού του και σίγουρα δεν αποτελεί ένα εποχιακό trend!

Το τζιν πουκάμισο φοριέται πολύ κι όλες τις ώρες. Φοριέται με τα πάντα, είναι πολύ στιλάτο και ταιριάζει σε όλα τα σώματα. Ο λόγος που αρέσει τόσο είναι γιατί μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά ιδιαίτερα τώρα είναι ένα πραγματικό must have.

Σήμερα θα δούμε τρόπους να φορέσουμε στιλάτα αυτό το κομμάτι και να του δώσουμε την ανάλογή προσοχή, αφού ήδη το έχουμε δεν χρειάζεται να κάνουμε καμία αγορά απλά να το συνδυάσουμε αλλιώς!Βοήθεια σε αυτό θα μας δώσουν εμπνευσμένα street style αλλά και διάσημες fashion blogers που το φοράνε ξανά και ξανά αποδεικνύοντας πόσο σταθερή στιλιστική αξία έχει!

Mία από τις πιο δυνατές εμφανίσεις που μπορείς να κάνεις με το τζιν πουκάμισο είναι με λευκό παντελόνι. Ένας συνδυασμός με κομμάτια που σίγουρα έχεις και αποτελεί σίγουρη επιτυχία!Από τις αγαπημένες επιλογές της Εmaunelle Alt διευθύντριας της Vogue Paris.

@oliviapalermo

Tο denim to denim έχει 2 βασικά στοιχεία το τζιν πουκάμισο και το τζιν παντελόνι που όμως με το ανάλογο παπούτσι  μπορεί να έχει διαφορετικό ύφος. Στην περίπτωση της Olivia Palermo μία nude slingback γόβα γίνεται το σωστό αξεσουάρ για να αναβαθμιστεί το σύνολο σε office και να ξεφύγει από τον casual χαρακτήρα του.

Mία πολύ ωραία πρόταση για τώρα είναι το τζιν σου πουκάμισο με μία cute mini φούστα σε μαύρο χρώμα και loafers, μπορείς έτσι να έχεις ένα υπέροχο look πόλης με κομμάτια που ηδη έχεις και θα τα συνδυάσεις σε new style.

@aninebing

Όταν επιλέξεις ένα τζιν πουκάμισο και το φορέσεις μαζί με τζιν παντελονι τότε τα κομσήματα που θα το συνοδεύσουν άψογα είναι τα χρυσά ώστε να του δώσουν μία city κομψή αίσθηση. Απέφυγε τα ethnic και τα ψεύτικα αλλά κράτησε το ύφος σε ..υψηλό επίπεδο!

 

@monicaainleydlv

Μπορεί τώρα να φοράμε το τζιν πουκάμισο μαζί με το αγαπημένο μας παντελόνι με πέδιλα ή loafers αλλά σίγουρα και ένα ζευγάρι booties σε suede δέρμα θα του δώσουν μία πιο indie εικόνα και θα το βγάλουν από τα καθιερωμένα.Ειδιά όταν ο καιρός είναι απρόβλεπτος όπως τις τελευταίες μέρες.

Συνδύασε το πουκάμισο σου με μία ωραία φούστα και δώσε ένα ladylike ύφος σε ένα κομμάτι που δύσκολα το σκέφτεσαι πέρα απο τα casual!Retro φούστες ή με χρώματα θα μεταμορφώσουν το τζιν πουκάμισο σου.

Ενα x- large πουκάμισο ακόμη και κλεμμένο απο την ντουλάπα του αγοριού σου έχει πιο άνετη και πιο στιλάτη γραμμή μέσα στην πόλη ενώ στις διακοπές σου θα γίνει τέλειο shirt dress με μία ζώνη στην μέση και σανδάλια.

Μία super εμφάνιση με το τζιν σου πουκάμισο είναι όταν το συνδυάζεις με αέρινο pritned παντελόνι.Τις παντελόνες αυτές τις έχουμε στην ντουλάπα μας για το καλοκαίρι αλλά με το τζιν πουκάμισο αποκτούν και ένα πιο mid season look που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

@sandrasemburg

Οι midi φούστες που έχουν στολιδια είναι σίγουρα ένα lux κομμάτι που δύσκολα θα φορέσεις σε καθημερινή εμφάνιση, όμως με το το τζιν σου πουκάμισο γίνεται super stylish και έτσι φοράς περισσότερο και κομμάτια που δύσκολα επιλέγεις.

Read More

And More