Valentino: Η πιο περίεργη και στιλάτη πρόταση που τσεκάραμε στην τελευταία του συλλογή

Tην τρίτη νύχτα της Couture Fashion Week στο Παρίσι, ο Valentino παρουσίασε μία standout collection, και ο director Pierpaolo Piccioli, πήρε διθυραμβικά σχόλια από την fashion elite! Tα εντυπωσιακά feathered καπέλα που σχεδίασε ο Philip Teacy ήταν τα πρώτα που τράβηξαν το βλέμμα, αλλά τελικά ο συνδυασμός μαύρο καλσόν με strappy color πέδιλα ήταν αυτό που πραγματικά έκανε την διαφορά!

Όλα τα σύνολα στην collection είχαν σεταριστεί με μαύρο διάφανο καλσόν και metallic ή χρωματιστά πέδιλα. Κι έτσι αυτόματα επανήλθε ένα big fashion issue: φοράμε καλσόν με πέδιλα; Τα καλσόν έκαναν δυναμική εμφάνιση στα catwalks αυτή την σεζόν, μέσα από τον οίκο Cucci που σε συνεργασία με την Swarovski δημιούργησε ένα statement κομμάτι (δεν θες να ξέρεις την τιμή), αλλά και πολλοί άλλοι Α list οίκοι όπως Chanel, Saint Laurent, Balenciaga, Celine και Mulberry έδειξαν καλσόν με τις lux συλλογές τους.

Στο ερώτημα αν φοράμε καλσόν με πέδιλα, οι οίκοι Prada, Gucci, Loewe έχουν ήδη απαντήσει ναι μέσα από τις collection τους, ενώ stars όπως η Sarah Jessica Parker αλλά και η Leandra Medine το έχουν ήδη κάνει σε red carpet εμφάνιση τους.

Για να το κάνεις και εσύ όπως ο Valentino διάλεξε ένα low denier μαύρο καλσόν, και συνδύασε το με το πιο facny πέδιλο που έχεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο! Έτσι δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι το Καλοκαίρι για να ξαναβάλεις τα αγαπημένα σου παπούτσια!

Read More

And More