Versace – Prada: Τα γυναικεία looks που παρουσίασαν στην ανδρική Εβδομάδα Μόδας

Αυτή η περίοδος είναι αφιερωμένη στους άντρες! Για να γίνω πιο σαφής οφείλω να σου αναφέρω ότι η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο έχει ήδη ξεκινήσει, με πολλούς σχεδιαστές να δείχνουν τις τάσεις στα ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ για τον επόμενο Φθινόπωρο και Χειμώνα 2019-20.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στα shows την εμφάνισή τους έκαναν πολλά γυναικεία fashion items φορεμένα -φυσικά- από γυναίκες μοντέλα. Έτσι οι οίκοι κατάφεραν να κάνουν τα catwalks πιο μοναδικά και… interesting.

Πάμε λοιπόν, να δούμε τον οίκο Versace και Prada που επέλεξαν να κάνουν τη διαφορά και να εντάξουν στις ανδρικές συλλογές τα θηλυκά ρούχα.

 

VERSACE

Πολλά διάσημα μοντέλα έδωσαν ραντεβού πάνω στο catwalk του Versace, όπως η Bella Hadid, η Emily Ratajkowski και η Kaia Gerber. Στη νέα συλλογή υπήρχαν έντονα τα 90’s στοιχεία που είχε αδυναμία ο Gianni Versace και χαρακτήριζαν τις δημιουργίες του. Τα slip dresses και τα sexy φορέματα με τις χρυσές λεπτομέρειες εντυπωσίασαν το κοινό, ενώ πολλά από τα σύνολα ολοκληρώθηκαν με masculine σακάκια και puffer jackets που “κλάπηκαν” από την ντουλάπα των ανδρών. Μερικά ακόμα must – have items που κέντρισαν το ενδιαφέρον, είναι τα animal printed πανωφόρια, τα σορτς που θύμιζαν μποξέρ και τα denim κομμάτια με τις sparkly λεπτομέρειες.

 

PRADA

Η Gigi Hadid είναι το βασικό πρόσωπο του ιταλικού οίκου Prada, αφού την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στην Spring – Summer campaign, αλλά και στο catwalk. Τα ρούχα που είδαμε φορεμένα από τα μοντέλα είχαν θηλυκό και casual ύφος, με τις midi φούστες και φορέματα να είναι basic item της συλλογής, τα πουλόβερ να δίνουν ένα χαλαρό style και τα jackets να κάνουν πιο cozy το αποτέλεσμα. Πολλά prints, πολλά χρώματα και winter details (όπως γούνα και sheepskin) σε μια συλλογή που αγάπησε ο fashion κόσμος. Τα μόνα στοιχεία που “ένωναν” τη γυναικεία με την ανδρική συλλογή είναι τα pixie κουρέματα και τα masculine παπούτσια.

Read More

And More