Site icon TLIFE

Victoria Beckham: Εγκαινιάζει την πρώτη της boutique στο Λονδίνο

Σαν μια γυναίκα που αγαπάει τη μόδα, η Victoria Beckham ξέρει ένα-δύο πράγματα και για το shopping. Και αυτή η γνώση είναι εμφανής σε κάθε γωνία της πρώτης μπουτίκ της, η οποία ανοίγει σήμερα στο Mayfair του Λονδίνου.

/

Σε μια αποκλειστική ξενάγηση του χώρου στην Dover Street την περασμένη εβδομάδα, η σχεδιάστρια περιέγραψε γιατί απέφυγε τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά ενός καταστήματος υπέρ ενός σύγχρονου χώρου που κυριαρχείται από μια τεράστια σκάλα.

«Είναι η πρώτη φορά οι άνθρωποι μπορούν να δουν το brand μέσα από τα μάτια μου», είπε. «Δεν ήθελα μια παραδοσιακή βιτρίνα, μόνο ένα απλό παράθυρο, και μια τεράστια τσιμεντένια συρόμενη πόρτα.

Είναι αγνώριστος από τον αρχικό χώρο, αποκάλυψε η Beckham.

Καθώς μπαίνεις, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην τραβήξουν την προσοχή σου οι πολύχρωμες τσάντες που καλύπτουν έναν ολόκληρο τοίχο.

Μακριά προς τα αριστερά εβλέπεις μικρότερα δερμάτινα είδη όπως πορτοφόλια και μπρελόκ (από £150), γυαλιά ηλίου (και η πιο προσιτή συλλογή Victoria Victoria Beckham, εμφανίζεται σε ένα zig-zag rail.

Οι πελάτες ωστόσο δεν θα δουν ταμειακή μηχανή σε κανένα σημείο της boutique…

«Εμείς δεν πρόκειται να έχουμε κανένα άσχημο ταμείο οπουδήποτε,« η κυρία Beckham εξήγησε. «Η πληρωμή θα γίνεται με ένα iPad, ώστε να μπορούμε να πάμε στον πελάτη σε όποιον όροφο βρίσκεται.

© 2024 tlife.gr