Victoria’s Secret Show: Τα καλύτερα looks που είδαμε επί σκηνής

Το φετινό show της Victoria’s Secret ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ώρες. Τα μοντέλα έβγαλαν τα φαντασμαγορικά εσώρουχα, η αυλαία έπεσε και τα φώτα έσβησαν. Αντί λοιπόν να περιμένεις μέχρι της πέντε του Δεκέμβρη για να απολαύσεις την τηλεοπτική μετάδοση του ολοκληρωμένου video από το show, εγώ αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες που αξίζουν την προσοχή μας και πρέπει οπωσδήποτε να δούμε!

Για να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη σου, θα σου πω πως εκτός από τα διάσημα μοντέλα, όπως Adriana Lima, Lilly Adrige, Taylor Hill, Lily Donaldson,Sara Sampaio, Kendall Jenner, Bella και Gigi Hadid, Joan Smalls και πολλές ακόμα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε στη σκηνή τη Lady Gaga, τον πρώην σύντροφο της Bella, Weekend, καθώς και τον Bruno Mars, οι οποίοι κάλυψαν το μουσικό κομμάτι της βραδιάς. Τέλος, η είδηση ότι η Irina Shayk περπάτησε στο catwalk διανύοντας τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, τράβηξε ακόμα πιο πολύ τα βλέμματά μας πάνω της!

Τα εσώρουχα σε μαύρο χρώμα και με γοτθικό χαρακτήρα έκλεψαν εχθές το βράδυ την παράσταση. Αέρινο μεταξωτό τούλι, μαύρη δαντέλα και over knee boots, ήταν τα χαρακτηριστικά των “Μαύρων Αγγέλων”.


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το sporty και girly ύφος δεν έλειψε. Μέσα από τη συλλογή με τίτλο Pink καταφέραμε να δούμε εμφανίσεις με crop φούτερ, bomber jackets, tom boy εσώρουχα και αθλητικές κάλτσες.

Λάμψεις, λάμψεις και ξανά λάμψεις. Γιατί Victoria’s Secret show χωρίς λαμπερές εμφανίσεις με πολύτιμες πέτρες και metallics δεν γίνεται. Το συναντήσαμε σε αποχρώσεις του πράσινου, του ροζ και φυσικά σε κλασσικό ασημί.

Τέλος, οι Asian επιρροές έφεραν στο προσκήνιο τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα prints.


Η Irina εμφανίστηκε με ένα μεταλλικό πανωφόρι που έκρυβε την περιοχή της κοιλιάς. Παρότι ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της, η ίδια διατηρεί μια καλλίγραμμη σιλουέτα.


Στο stage ο Weekend συναντήθηκε με την πρώην σύντροφό του Bella. Άβολο θα λέγαμε εμείς!


Read More

And More