Βillie Eilish: Το μουσικό είδωλο με το πιο ανατρεπτικό style!

Δεν είναι μία συνηθισμένη pop τραγουδίστρια. Σάρωσε στα Grammy και έχει και ένα μοναδικά δικό της style.Είναι μόλις 18 χρονών, γεννημένη στο Λος Άντζελες και έχει το πιο ανατρεπτικά original style αυτή την στιγμή στην showbiz. Η βελούδινη φωνή της σε συνδυασμό με τα beat της μουσικής της, την έχουν κάνει το απόλυτο μουσικό είδωλο!

Έχει μία unisex άποψη για την εμφάνιση της, φοράει baggy ρούχα με έντονα χρώματα και logo, της αρέσουν τα oversized cargo κουστούμια και έχει μία wired αισθητική. ”Προτιμώ τα φαρδιά ρούχα, γιατί έτσι κανείς δεν μπορεί να έχει άποψη πως είναι το σώμα μου” έχει δηλώσει σε συνέντευξη της.

Αλυσίδες για layering, chokers με καρφιά και μεγάλους σταυρούς στα αξεσουάρ της, ενώ η πινελιά που ανατρέπει τα πάντα είναι συνήθως τα πολύ μακριά νύχια της σε neon αποχρώσεις ή οι ρίζες των μαλλιών της, που βάφει στο πιο έντονο πράσινο.

Ποτέ δεν κάνει αποκαλυπτικές εμφανίσεις και δεν ακολουθεί τη στερεότυπη λογική των young pop idols με sexy look και ψηλοτάκουνα. Έχει ήδη κερδίσει τον κόσμο της μόδας και έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands όπως: MCM, Gucci, H&M, Calvin Klein, Berskhka. Πάμε να δούμε μαζί μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του μοναδικού style της!

To έχουμε καταλάβει ότι τα neon χρώματα είναι τα αγαπημένα της. Όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και στα μαλλιά. Ειδικά, η απόχρωση του πράσινου είναι αυτή που την χαρακτηρίζει. Total neon look μόνο η Billie θα τολμούσε!

Λατρεύει τις βερμούδες, γιατί δίνουν στο style αυτό το unisex style που θέλει να καθιερώσει. Φαρδιές πάντα μονόχρωμες ή με logo είναι το bottom κομμάτι που ξεχωρίζει η Βillie στα look της.

Hoodies, όχι όμως στο μέγεθος της και πάντα με σχέδια ή έντονα χρώματα. Θα φορέσει την κουκούλα και θα δώσει την δική της εκδοχή στο πιο casual item που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας !

Μαντήλια, μπαντάνες φορεμένα σαν …μάσκες! Εδώ μπορεί να την δεις με μία μπαντάνα που ίσως  έχεις και εσύ ή με ένα custom crystal κομμάτι που έχει φτιάξει κάποιος οίκος ειδικά για αυτή. Της αρέσει αυτή η εικόνα και έχει πολλές τέτοιες λήψεις!

Λατρεύει τα bucket hats, και ήταν από τις πρώτες που τα καθιέρωσαν ξανά. Μεγάλα, μικρά, μονόχρωμα, με logos έχει άπειρα και τα φοράει συνέχεια με όλα της τα look.

High jewerly! Ο οίκος Gucci έχει βρει την μούσα του και η Billie φοράει όλη την συλλογή πολυτελών κοσμημάτων που έχει σχεδιάσει ο Αllesandro Michele με το πιο ανατρεπτικό styling! Τσόκερ χαρακτηριστικά του οίκου και μεγάλα κολιέ συμπληρώνουν με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο τα casual lux look της!

Wired print! Θα την δεις να επιλέγει τα πιο περίεργα print στα σύνολα της floral που δεν θυμίζουν σε τίποτα floral, digital που δείχνουν σαν έργα τέχνης, logo που είναι σαν να ζωγραφίστηκαν στο χέρι και πολλά ακόμη που σου τραβάνε την προσοχή!

Τα παπούτσια της είναι chunky με μεγάλες σόλες και θυμίζουν τα 90s booties που φορούσαν τα pop icons εκείνη την δεκαετία. Είτε σε απλή μορφή είτε με αλυσίδες συνήθως ολοκληρώνουν με το πιο αναπάντεχο τρόπο ένα ήδη cool styling!

 

Αγαπάει το athleisure style και πολλές φορές θα επιλέξει φόρμες, αλλά σίγουρα τίποτα το συνηθισμένο. Τα σύνολα της δεν κάνουν ποτέ καλό fitting, είναι πάντα σε loose γραμμή και έχουν ένα στοιχείο που τους δίνει μια πιο stage εικόνα, όπως αλυσίδες ή chunky booties.

Jacket, jacket, jacket! Kυρίως puffer jacket που δίνουν και όγκο. Eίναι τα αγαπημένα της! Με έντονα χρώματα για να ακόμη περισσότερη εντύπωση και σίγουρα πάντα με μία boyish αισθητική!

Κρίκοι σε όλα τα μεγέθη είναι το αγαπημένο της αξεσουάρ σε σκουλαρίκια. Tους φοράει με hoodies και με τα πιο athleisure looks που ίσως θα πρέπει και εσύ να δοκιμάσεις!

Πολλές φορές ο οίκος Gucci δημιουργεί custom κομμάτια για αυτή όπως αυτό που φόρεσε στα Grammy και βέβαια δεν λείπουν τα χαρακτηριστικά long νύχια και βεβαίως η neon detail στα μαλλιά της που την κάνουν να ξεχωρίζει!

We love your style Billie!

Φωτογραφίες: @billieeilish

 

 

 

Read More

And More