Virtual supermodels: Ο οίκος Βalmain το έκανε πραγματικότητα στη νέα του καμπάνια!

O οίκος Balmain μόλις μας παρουσίασε τα νέα supermodes που θα φοράνε τη νέα του collection Fall Winter 2018/19, αλλά δεν είναι… αληθινά! Ο creative director του brand Olivier Rousteing, αποφάσισε να δείξει την συλλογή του χρησιμοποιώντας ένα “virtual army” από κατασκευασμένα μοντέλα, και όχι αληθινές γυναίκες.

Tα digital αυτά μοντέλα δημιούργησε ο φωτογράφος Cameron – James Wilson ο οποίος το 2017 κατασκεύασε το πρώτο digital supermodel που ονομάζεται Shudu, και εκτός από άπειρους followers στο Ιnstagram, έχει κάνει ήδη τεράστιες campaigns για τα Fenty beauty, αλλά και εξώφυλλα στο Cosmopolitan.

Ένα από τα τρία virtual μοντέλα του οίκου Balmain λοιπόν είναι η Shudu, και μαζί της η Margot και η Ζhi, οι οποίες συμπληρώνουν το gang που οραματίστηκε ο Rousteing για αυτή την σεζόν.

Ο Rusteing είναι γνωστός για το edgy style του και θέλει να φέρει τον οίκο στο κατώφλι του digital κόσμου που μεσουρανεί αυτή την στιγμή σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Θέλει να με αυτή του την κίνηση να αλλάξει ύψος στο huge brand και να μιλήσει με τη νέα γενιά. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει αλλά όντως αυτή η προσέγγιση είναι απόλυτα fresh!

Read More

And More