Βlack Friday! Πως θα ήταν αν πήγαινες στα μαγαζιά με ένα στιλίστα!

Black Friday το ακούμε από αρχές του μήνα και σίγουρα είναι η μεγαλύτερη ”γιορτή” πριν τα Χριστούγεννα και ναι επιτέλους καταφθάνει!Είναι η μέρα που μπορείς να αποκτήσεις πράγματα αξίας σε σούπερ τιμή και χωρίς να ξοδέψεις όλες σου τις οικονομίες (τις περισσότερες φορές κι αν είσαι συγκρατημένη). Πράγματα που έχεις στο μυαλό σου και σίγουρα τώρα είναι η ώρα να τα βάλεις στην ντουλάπα σου και όχι μόνο στο σπίτι σου στο beauty case σου στην συλλογή με τα gadgets σου.

Τι είναι η Black Friday;
Καταρχήν θέλω να σου αναφέρω ότι ο θεσμός της “Μαύρης Παρασκευής” ή αλλιώς “Black Friday” έχει γίνει ανάρπαστος στο εξωτερικό και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ διάσημος και στην Ελλάδα. Πρόκειται επί της ουσίας για την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου που κάθε χρόνο οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αγορές προϊόντων σε πολύ μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.

Σήμερα δεν θα ασχοληθούμε μόνο με τα ρούχα και αξεσουάρ που είναι το ευαίσθητο σημείο της κάθε γυναίκας. Σήμερα θα σου δώσω πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτόν το θεσμό, μερικά tips να για ψωνίσεις εύκολα και πιο προσεκτικά, καθώς και έξτρα συμβουλές που πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή.

Πριν βγεις στα μαγαζιά κάνε μια λίστα με όλα όσα χρειάζεσαι. Τσέκαρε την δύο φόρες, σβήσε πράγματα που δεν έχεις ανάγκη και κράτησε τα πιο σημαντικά. Δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές λόγω εκπτώσεων.

Για να κάνεις ένα επιτυχημένο shopping καλό θα ήταν να ξεκινήσεις νωρίς τα ψώνια σου. Την Black Friday τα περισσότερα items γίνονται sold out από πολύ νωρίς με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις αυτό που χρειάζεσαι.
 
Ρούχα και fashion items

Τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα αφού δεν κάνουν όλα τα καταστήματα με ρούχα και αξεσουάρ εκπτώσεις. Παρόλα αυτά, αρκετά από αυτά που βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους, οι σχεδιαστές και οι μεγάλες αλυσίδες έχουν σκοπό τηρήσουν το θεσμό της Black Friday. Εδώ η προσωπική μου άποψη είναι να κοιτάξεις για κάτι που επιθυμούσες όλο αυτόν τον καιρό, αλλά η τιμή του ήταν απλησίαστη. Κατά πάσα πιθανότητα θα το βρεις σε αρκετά μειωμένη τιμή και θα αξίζει τα λεφτά του. Εκτός από τα καταστήματα, μπορείς να τσεκάρεις και στα online shops ή τα ξένα e-shops που σίγουρα θα έχουν φανταστικές τιμές! Μέσα στη λίστα σου μπορείς να προσθέσεις διαχρονικά κομμάτια που δεν θα χάσουν την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου. Μπορείς να κοιτάξεις για ένα καλό παλτό, ένα φίνο πουλόβερ, ένα μεταξωτό πουκάμισο, μια δερμάτινη τσάντα ή τα statement παπούτσια που σου έχουν κλέψει την καρδιά.

Γενικά κάνε μία λίστα με all time κομμάτια που θες να μπουν στην γκαρνταρόμπα σου και go for it!Aπέφυγε τα trends και δώσε βάση σε ρούχα και αξεσουάρ που έχουν forever χαρακτήρα.Η αλήθεια είναι ότι οι μεγάλοι οίκοι δεν συμμετέχουν στο black friday και κάποιοι ( Chanel) δεν κάνουν ποτέ εκπτώσεις παρόλα αυτά αξίζει να προσπαθήσεις γιατί κάθε χρόνο τα πράγματά αλλάζουν.Εγώ για να σε βοηθήσω θα σου δώσω μία μικρή αλλά πολύτιμη λίστα με κομμάτια που αξίζει να επενδύσεις!

Ένα κασμιρένιο παλτό είναι ζεστό ελαφρύ και αξίζει κάθε ευρώ που θα δώσεις.Δεν ειναι τάση είναι αυτό που θα φοράς για πάντα.


Ένα ζεστό puffer jacket που δεν είναι βαρύ δεν είναι φουσκωτό πολύ αλλά σίγουρα θα το χρειαστείς κάθε χειμώνα.


Μία statement τσάντα που θα την κρατάς με όλα σου του τα outfits θα είναι αρκετά μεγάλη και αρκετά chic για να (σε) πηγαίνει παντού!


Μπότες , στιλάτες all time classic δεν θα σταματήσεις ποτέ να τις φοράς να τις ποθείς να κάνεις απίθανες εμφανίσεις με αυτές!


Μάλλινο καλό πουλόβερ. Πόσες φορές το έχεις πάρει από οικονομική αλυσίδα, φέτος θα επενδύσεις και θα με θυμηθείς!


Το τέλειο jean, αυτό που είναι κλασικό απλό και παντοτινό. Εμπιστεύσου ένα denim brand και βάλε στην ντουλάπα σου το μοναδικό jean που χρειάζεσαι!

Ένα ρολόι κόσμημα. Πόσες φορές θα το σκεφτείς ακόμη βάλτο πια στην λίστα σου και δώσε στο status σου το update που προσφέρει μία τέτοια πολύτιμη αγορά!

Η μέρα αυτή όμως είναι κυρίως γνωστή για τα προϊόντα τεχνολογίας και τα οποία που θα έχουν “υποστεί” τη μεγαλύτερη έκπτωση! Αν θέλεις να αποχωριστείς το παλιό σου κινητό και να αποκτήσεις ένα νέο, τότε να είσαι σίγουρη ότι θα έρθεις αντιμέτωπη με μεγάλες εκπτώσεις σε αυτόν τον τομέα. Η Μαύρη Παρασκευή σου προσφέρει τέτοιου είδους εξοπλισμό σε τιμές που δεν θα πιστεύεις.

Το ίδιο ισχύει και για τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού, αλλά και για άλλα gadgets. Όπως στην Αμερική έτσι και στην Ελλάδα, στον τομέα με τα ηλεκτρικά ήδη θα δεις τις τιμές να πέφτουν κατακόρυφα. Και σίγουρα είναι μια επένδυση που δεν θα μετανιώσεις και θα σου φανεί πολύ χρήσιμη!

Φωτογραφίες- i stock

 

 

Read More

And More