Βουτιές στην πισίνα; Ντύσου όπως οι σταρ

Δεν είσαι για διακοπές; Μην αγχώνεσαι… Μπορείς να πας για μπάνιο στην πισίνα ενός ξενοδοχείου κάπου κοντά στο σπίτι σου! Η φράση “διακοπές στην Αθήνα” δεν είναι κλισέ… Απλώς δοκίμασέ το!

Η πισίνα έχει το δικό της dress code (σου επιτρέπει και κατιτίς παραπάνω) και τους δικούς της στιλιστικούς κώδικες. Δες εδώ πως ντύνονται οι σταρ του Holywood και κλέψε ιδέες.

Η Lady Gaga προτιμάει τα μαγιό με animal prints! Είναι πολύ θηλυκά και σέξι! Φυσικά η Gaga σε κάθε εμφάνιση της συνοψίζει όλες τις τάσεις της μόδας. Ακόμα και σε μια απλή επίσκεψη στην πισίνα του ξενοδοχείου της την βλέπουμε να μην αποχωρίζεται τα κίτρινα φλούο στρογγυλά γυαλιά της και δένει τα μαλλιά της με ένα φουλάρι σε ένα είδος headband.
Τα αξεσουάρ… κάνουν θαύματα!

H Rihanna πηγαίνει στην πισίνα με φλοράλ μίνι φούστα και τζιν πουκάμισο! Ακόμα και μέσα στο νερό δεν αποχωρίζεται τα έντονα αξεσουάρ! Αυτή τη φορά είναι οι μεγάλοι κρίκοι. Το χρυσό μαγιό είναι ιδιαίτερα σέξι και αναδεικνύει τις καμπύλες της.
Το ανοιχτό πουκάμισο, πάνω από το μαγιό είναι μια ωραία, στιλάτη και σέξι επιλογή. Προτίμησέ το oversized. Αν δεν έχεις κλέψε του αγοριού σου.

Η Kate Hudson πηγαίνει στην πισίνα φορώντας μια τουνίκ από διαφάνεια σε γκρι χρώμα. Συνδυάζει το μπλε μπικίνι της με το ύφασμα στο ψάθινο καπέλο της. Μια πολύ κομψή λεπτομέρεια που δημιουργεί ένα ωραίο στιλιστικό εφέ.

EXTRA TIPS:

-Στην πισίνα δεν φοράμε παρεό! Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε τουνίκ ή κάποιο maxi φόρεμα.
-Το μεσημέρι δεν επιτρέπει σατέν, swarovski και ό, τι άλλο παραπέμπει σε βραδινή εμφάνιση.
-Προτίμησε λινό ή βαμβάκι για ένα ανάλαφρο δροσερό look.
-Μπορείς πάντα να φορέσεις και φλατ από πλαστικό που είναι τόσο στη μόδα αυτό το καλοκαίρι.
-Λέμε ναι στο ξύλο, το φελλό και ό ,τι αποπνέει την αίσθηση του χειροποίητου!

Read More

And More