Βρήκαμε τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα για όλη την οικογένεια

Τα Χριστούγεννα μπορεί να μας κάνουν όλους λιγάκι πιο ευδιάθετους, μας γεμίζουν ωραία συναισθήματα και ερχόμαστε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας. Η οικογένεια σμίγει, οι άνθρωποι συναντιούνται πάνω από όμορφα γιορτινά τραπέζια και τα δώρα υπογραμμίζουν όλη αυτή την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με τον καλύτερο τρόπο.

Η χαρά ξεκινάει από την πρώτη σκέψη, τι να πάρω στους αγαπημένους μου, ακολουθεί το ψάξιμο, η αγορά και βεβαίως η όμορφη κάρτα που θα το συνοδεύσει! Μία διαδικασία υπέροχη. Είτε πρόκειται για κάτι μικρό και ουσιαστικό, όπως κάποιο βιβλίο, είτε για κάτι πιο πολυτελές και φανταχτερό, όπως ένα μοναδικό ένδυμα τα δώρα μας γεμίζουν τέλειες αναμνήσεις και όμορφα συναισθήματα.

Πολλές φορές όμως δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου ώστε να το σκεφτούμε καλά και να ψάξουμε ακόμα καλύτερα, τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα . Για αυτό είμαστε εμείς εδώ και σου έχουμε ετοιμάσει την τέλεια χριστουγεννιάτικη λίστα με επιλογές για όλους! Όμορφα δώρα για όλα τα budget που σίγουρα θα προκαλέσουν αληθινή συγκίνηση και χαρά στους δικούς σου.

Για την γυναίκα:

Φόρεμα Ted Baker 225€

Δαχτυλίδι Imanoglou

 

Jacket Ted Baker 220€

Tσάντα NAK Shoes 119€

Κορμάκι Intimissimi 59.90€

Νυχτικό Intimissimi 49.90€

Πιτζάμες Triumph 39.95€

Πέδιλα Nina New York, NAK Shoes 113€

Κολιέ Μarina Vernicos 32€

Για το παιδί:

Aρκουδάκι Ikea 4.99€

 

Στέκα Baby NAK 15€

 

Ρομποτάκι Public 19.99€

 

Βackpak Baby NAK 29€

 

Μπαλαρίνα Pampili, NAK Shoes 41€

Για τον άνδρα:

Aκουστικά JBL Kotsovolos 129€

Γραβάτα Alexander McQueen Kalogirou 125€

Μποτάκι ΝΑΚ Shoes 107€

Κασκόλ Burberry Kalogirou 402€

Ημερολόγιο  Marina Vernicos 12€

Read More

And More