Βρήκαμε τις ωραιότερες και πιο άνετες πλατφόρμες γι’ αυτό το καλοκαίρι!

Είναι πρακτικές, άνετες και ιδανικές για τα καλοκαιρινά μας looks. O λόγος για τις πλατφόρμες που είναι ένα από τα αγαπημένα παπούτσια της γυναικείας γκαρνταρόμπας μας και που με δυσκολία μπορούμε να τις απαρνηθούμε αφού μας δίνουν άνεση και πολλούς πόντους ύψους. Τι άλλο να ζητήσει ένα κορίτσι;

Μετά από έρευνα αγοράς λοιπόν, ανακαλύψαμε αυτές που κερδίζουν σε στιλ αλλά και άνεση και δεν είναι άλλες από τις UGG Australia που φέτος με τη συλλογή της έρχεται να καλύψει όλα τα γούστα παρουσιάζοντας μοναδικές και φρέσκες επιλογές σε πλατφόρμες για κάθε γυναίκα.

Ιδανική λύση για πρωϊνό σύνολο, επίλεξε τις πλατφόρμες σου σε mules-που φέτος είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις στα παπούτσια- και φόρεσε τις με ένα εμπριμέ μονόχρωμο φόρεμα ή φούστα, με μια loose βερμούδα και ένα πουκάμισο αλλά και με μια αέρινη ολόσωμη φόρμα για άνετες και stylish εμφανίσεις.

Οι προτάσεις της UGG Australia όμως δεν σταματούν εδώ. Διάλεξε τις δικές σου ανάμεσα στην πλούσια συλλογή της σε σχέδια, υλικά και χρώματα και συνδύασε τις με ψηλόμεσα σορτς ή μια φαρδιά παντελόνα, ένα ελαφρύ πουκάμισο και χρυσά κοσμήματα και δημιούργησε super chic looks εμπνευσμένα από τη δεκαετία των 70’s!

Read More

And More