Βurberry: Για πρώτη φορά σε καμπάνια του οίκου μοντέλο με πρόσθετο μέλος

H μόδα αλλάζει, πρωτοπορεί, ανανεώνεται και βλέπει μπορστά. Η διαφορετικότητα πλέον είναι από τα βασικά στοιχεία της και οι μεγάλοι οίκοι προσαρμόζουν project αλλά και ενέργειες σε όλα τα νέα στοιχεία της εποχής. Στην νέα καμπάνια του οίκου Burberry ποζάρει η Iona Hay με πρόσθετο μέλος και αποτελεί μια καινοτομία στις campaign της αγγλικής φίρμας.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

Το 19χρονο μοντέλο που έχασε το πόδι της από καρκίνο των οστών είναι επικεφαλής της τελευταίας καμπάνιας της Burberry. Η Iona Hall, από τη Γλασκώβη, υπέγραψε με το πρακτορείο μοντέλων Zebedee πέρυσι, ενώ σπούδαζε μόδα στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Το 2008, η Iona διαγνώστηκε με οστεοσάρκωμα με καρκίνο των οστών στο δεξί της πόδι, το οποίο ακρωτηριάστηκε μόλις μια εβδομάδα πριν τα έκτα της γενέθλια.

Splash/Ideal Images

Έχει ήδη αρχίσει να φτιάχνει όνομα, κάνοντας μόντελινγκ για εταιρείες όπως η H&M, η Schuh και η Primark τους τελευταίους πέντε μήνες και αποκαλύφθηκε ως το πρόσωπο της επόμενης καμπάνιας της πολυτελούς μάρκας μόδας Burberry νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο Instagram. Στη φωτογραφία φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα σε μια εικόνα και μαύρα sliders σε μια άλλη, η Hall έχει αποσπάσει θετική ανταπόκριση από τους οπαδούς του Burberry στο Instagram, με τις εικόνες να συγκεντρώνουν συνολικά 61.000 likes.

 

Read More

And More