Χρόνια πολλά Hello Kitty! Ο αγαπημένος καρτούν χαρακτήρας έγινε 40!

O εικονικός καρτούν χαρακτήρας Hello Kitty εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ένα μικρό πορτοφόλι για κέρματα στην Ιαπωνία πριν από 40 χρόνια και έκανε το δρόμο της προς τις Ηνωμένες Πολιτείες το 1976. Τότε λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν πως αυτός χαρούμενος και ευτυχισμένος χαρακτήρας θα γίνει ένα πολύτιμο παγκόσμιο φαινόμενο που συλλέγεται από πολλές γενιές. Η Hello Kitty έχει μπει πλέον στις καρδιές των κοριτσιών όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων εδώ και σαράντα χρόνια , στολίζοντας τα είδη όλων των κατηγοριών , καθώς εμπνέει καλλιτέχνες και σχεδιαστές.

Η Hello Kitty έχει επίσης συνεργαστεί με μερικές από τις πιο σεβαστές εταιρείες σε όλο τον κόσμο , τα αποτελέσματα των οποίων εμφανίζονται αποκλειστικά σε ένα εκπληκτικό βιβλίο που δημιουργήθηκε με αφορμή τα 40ά της γενέθλια.

Το πρώτο λοιπόν coffee table βιβλίο αφιερωμένο στις συνεργασίες Hello Kitty εδώ και 40 χρόνια είναι πραγματικότητα και περιλαμβάνει διάσημα fashion brands όπως Liberty, Barbour και Diesel, beauty brands όπως Crabtree & Evelyn και MAC sports brands όπως Undercover, Stussy, Super, Vans, και Reebok , καθώς και μια ποικιλία από χαρακτήρες και προσωπικότητες συμπεριλαμβανομένης της Lady Gaga, των One Direction, των X Japan και των KISS!

Read More

And More