Χρόνια πολλά Lanvin!

Νομίζω ότι ήταν μια χαμηλών τόνων κυρία, αλλά έξυπνη σε αυτό. Έκανε ανδρικά, γυναικεία ρούχα, εσωτερική διακόσμηση, παιδικά ενδύματα. Ήταν ίσως, η πρώτη σχεδιάστρια που έχτισε και κατανόησε την ιστορία του lifestyle – είπε ο Alber Elbaz για τη Jeanne Lanvin.

Ενώ η κληρονομιά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, αυτό είναι κάτι που ο Alber Elbaz έχει προσεγγίσει με χάρη και επιμονή από τότε που ανέλαβε τα ηνία του Lanvin το 2001. Ως σχεδιαστής , όταν αναλαμβάνω οίκους με παράδοση , πολλά πράγματα εξαρτώνται από την ιστορία του. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να το κάνεις, εξήγησε . Πιστεύω περισσότερο στην εξέλιξη από την επανάσταση , και θεωρώ ότι είναι σημαντικό να πηγαίνουμε πίσω και να επανεξετάζουμε . Από την Jeanne Lanvin αυτό που παίρνω είναι το όνειρο, την ελαφρότητα και την ευθραυστότητά της.

Ομολογουμένως λίγα πράγματα είναι γνωστά για τη λαμπρή Jeanne , η οποία ίδρυσε τον ομώνυμο οίκο υψηλής ραπτικής το 1889. Και έτσι για να τιμήσει την 125η επέτειό του, ο οίκος Lanvin θα λανσάρει μια νέα ενότητα με τίτλο Lanvin History για το site Lanvin.com. Προγραμματισμένο για τις αρχές Φεβρουαρίου, το brand υπόσχεται να μεταφέρει τους αναγνώστες σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα στις εποχές και τις τάσεις ενός από τους παλιότερους γαλλικούς οίκους μόδας, με εικόνες και βίντεο της Madame Jeanne που δεν έχουν δημοσιευθεί ποτέ.

Στη σελίδα του στο Facebook , σημαντικά γεγονότα από την ιστορία της Lanvin θα αναρτώνται κάθε Πέμπτη , ενώ στο Pinterest , εικόνες που θα παρουσιάζουν το DNA του brand θα αποκαλυφθoύν. Για τους οπαδούς στο Instagram, ένα αντικείμενο από το γραφείο της Jeanne Lanvin στην ιστορική 22 Rue de Faubourg Saint-Honoré,ένα δωμάτιο που μέχρι σήμερα ήταν πάντα προφυλαγμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα, θα παρουσιαστεί.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι ψηφιακές πρωτοβουλίες θα προκαλέσουν ενθουσιασμό γύρω από την κληρονομιά του Lanvin , και δικαίως…

Read More

And More