Site icon TLIFE

Xρυσές Σφαίρες : Οι σταρ θα φορέσουν μαύρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Ήταν μία αρκετά δύσκολη χρονιά για το Hollywood και τις γυναίκες ηθοποιούς, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση και πολλές μα πάρα πολλές καταγγελίες! Μεγάλοι παραγωγοί όπως Harvey Weinstein, Louis C.K, Matt Laue κατηγορήθηκαν από διάσημες ηθοποιούς και το σκάνδαλο αυτό έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Σύμφωνα με το Us Weekly κάποιες ηθοποιοί αποφάσισαν λόγω όλων αυτών των γεγονότων, να φορέσουν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες σαν ένδειξη διαμαρτυρίας και φόρο τιμής σε όσες έχουν κακοποιηθεί!

Η ιδέα στην αρχή αφορούσε ένα μικρό group γυναικών, αλλά σιγά σιγά έγινε viral, με μεγάλη συμμετοχή, κι έτσι όλες θα εμφανιστούν με μαύρα ρούχα! Είναι ένα τεράστιο κίνημα που βρήκε τεράστια ανταπόκριση και τους stylists των διάσημων stars… να αλλάζουν τα πλάνα, για λαμπερά ψάχνοντας total black σύνολα.

Σε αυτή την σιωπηλή διαμαρτυρία πάντως έχουν ήδη δηλώσει ότι θα συμμετέχουν ονόματα από την Α list του Ηollywood όπως: Meryl Streep, Jessica Chastain, Helen Mirren, Emma Stone, Nicole Kidman, Reese Witherspoon και πολλές ακόμη!

Εκτός από αυτή όμως την κίνηση φέτος στις Χρυσές Σφαίρες θα παρουσιάσουν τα βραβεία κυρίως γυναίκες, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η φωνή τους! Μία εντελώς νέα τελετή λοιπόν, που περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε!

 

© 2024 tlife.gr