Υιοθέτησε αυτά τα party looks και όλα τα βλέμματα θα είναι κολλημένα πάνω σου!

H πιο ωραία εποχή του χρόνου πλησιάζει. Τα Χριστούγεννα και τα πάρτι είναι καθόδων και βεβαίως όλη αυτή η festy season έχει και ένα festy dress code!

Η νέα capsule συλλογή της SISLEY, στην οποία η λάμψη διαχέεται προς κάθε κατεύθυνση κάνοντας τα βλέμματα όλων να στρέφονται πάνω σας

Κάποια ρούχα είναι μόνο για να τα φοράμε· κάποια άλλα αντανακλούν τιςδιάφορες πτυχές της προσωπικότητάς μας: ασαφείς, αστραφτερές, σαγηνευτικές. Όλες αυτές οι πτυχές αποτυπώνονται στη νέα capsule συλλογή της Sisley, στην οποία η λάμψη διαχέεται προς κάθε κατεύθυνση κάνοντας τα βλέμματα όλων να στρέφονται πάνω σας.

Για τον άντρα, total black look με υπέροχο σακάκι με βελούδινη επένδυση και πέτα, μαύρο βελούδινο παντελόνι σε στενή γραμμή και μαύρο πουκάμισο με εμπριμέ πουά.

Λαμπερές μίνι φούστες, σακάκια με παγιέτες κρεπ πουκάμισα και διχτυωτά φορέματα με στρας προσελκύουν πάνω στη γυναίκα που τα φορά όλα τα βλέμματα!

Μοιάζει με ένα παιχνίδι αποπλάνησης στο οποίο άντρες και γυναίκες καθρεφτίζουν τον εαυτό τους, και αναρωτιούνται ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση…

Read More

And More