Η Yolanda Hadid ετοιμάζει show για τα επόμενα super models!

Το πρώην super model Yolanda Hadid, βοήθησε και τα τρία της παιδιά (Gigi, Bella, Anwar) να πετύχουν στο χώρο του modeling και να χαράξουν μια επιτυχημένη καριέρα. Τώρα λοιπόν, έχει σκοπό να διδάξει και σε άλλες μητέρες να κάνουν το ίδιο και να βοηθήσουν τα παιδιά τους να αναδειχθούν στο συγκεκριμένο χώρο.

Η Yolanda θα είναι οικοδέσποινα του show “Making a Model with Yolanda Hadid”, μια νέα σειρά 8 επεισοδίων που θα εκπαιδεύσει και θα διδάξει εφήβους μοντέλα και τους “mumagers” (δηλαδή τις μητέρες τους που έχουν και ρόλο μάνατζερ) να πετύχουν στον απαιτητικό χώρο της μόδας.

“Με αρκετούς fans στα social media, το σημερινό It Girl μπορεί να γίνει το αυριανό supermodel”, λέει η Hadid στο τρέιλερ της εκπομπής, που θα παρουσιάζεται το Entertainment Weekly. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει συνεργασία με φωτογράφους, πως να περπατούν στην πασαρέλα, καθώς και γυμναστική που θα διατηρεί σε φόρμα τις διαγωνιζόμενες.

Σε κάθε δοκιμασία υπάρχει έπαθλο 5.000 δολαρίων, αλλά το μεγάλο βραβείο είναι η συνεργασία της νικήτριας με τη Yolanda Hadid που θα την “μανατζάρει” στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

 

Read More

And More