Υπάρχει ένα κοινό στο after wedding dress της Ferrangi και στο νυφικό της Jolie που μόνο εμείς προσέξαμε

Το περασμένο Σουκού ήταν αφιερωμένο στους γάμους! Για την ακρίβεια, όλος ο κόσμος μιλούσε για το big event του καλοκαιριού που δεν ήταν άλλο από το γάμο της Chiara Ferrangi με τον Fedez. Φυσικά το Tlife σου μετέφερε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα ότι το Haute Couture νυφικό της είχε δημιουργηθεί από τη σχεδιάστρια του οίκου Dior, Maria Grazia Chiuri, και “συνοδευόταν” από medium heel slingbacks που έγραφαν πάνω το όνομά της.

Η διάσημη influencer όμως, δεν θα μπορούσε να περάσει την υπόλοιπη βραδιά του γάμου της με ένα μόνο φόρεμα. Έτσι, στο after πάρτι επέλεξε να φορέσει μια Haute Couture Dior δημιουργία, σχεδιασμένη από μεταξωτό τούλι. Αυτό που έκανε το φόρεμα ακόμα πιο μοναδικό είναι οι στίχοι από τα τραγούδια του Fedez που υπάρχουν γραμμένοι επάνω στο φόρεμα, όπως και τα σχέδια των λιονταριών που παραπέμπουν στο γιο της ο οποίος ονομάζεται Leo (aka λιοντάρι).

Ακόμα αναρωτιέσαι ποιο είναι το κοινό αυτού του φορέματος με το νυφικό που είχε φορέσει η Angelina Jolie; Για να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη σου! Όταν η ηθοποιός αποφάσισε να παντρευτεί τον Brat Pitt είχε φορέσει ένα Couture wedding dress που σχεδίασε για αυτήν η Donatella Versace. Πάνω στο πέπλο της Jolie υπήρχαν οι ζωγραφιές από όλα της παιδιά, κάτι το οποίο συμβόλιζε την οικογένειά της.

Το συμπέρασμα είναι λοιπόν, ότι η Chiara και η Jolie είχαν μια κοινή στιλιστική στιγμή, αφού και οι δύο επέλεξαν την ημέρα του γάμου τους να φορέσουν ένα wedding gown που συμβολίζει την αγάπη, το δέσιμο και την οικογένεια!

Read More

And More