Υπάρχουν κάποια styling tips που αν ακολουθήσεις θα αναβαθμίσεις τα casual σύνολά σου!

H μόδα έχει κάνει στροφή εδώ και καιρό και πλέον το νέο moto είναι: wear more, buy less. Αρχίζουμε πλέον και εκτιμάμε περισσότερο τα ρούχα που έχουμε στην ντουλάπα μας και βεβαίως καταναλώνουμε αλλά με μέτρο, βάζοντας έτσι και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην προστασία του πλανήτη μας.

Το καλό γούστο δεν έχει να κάνει με τα ακριβά κομμάτια απαραίτητα, η αισθητική μπορεί να φανεί ακόμη και σε ένα basic σύνολο που στοιχίζει κάτω από 100 ευρώ, άλλωστε ο χαμηλός προϋπολογισμός πάντα μας κάνει πιο δημιουργικούς, αφού δεν έχουμε την βοήθεια ενός brand ή ενός επώνυμου ρούχου.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθώντας παγκόσμιες πλατφόρμες προβολής και styling όπως: pinterest και instagram βλέπουμε ότι η μινιμαλιστική αισθητική έχει κυριαρχήσει τους τελευταίους 12 μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα είναι η ώρα να φορέσεις περισσότερο απλά σύνολα, βασισμένα σε basic κομμάτια πού ήδη έχεις.

Σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα που θα σε βοηθήσει να δεις πολλά από τα casual ντυσίματα σου… αλλιώς! Θα δούμε πως με μικρές κινήσεις θα ανανεώσεις όλα τα ρούχα σου και θα έχεις ένα στιλιστικό αποτέλεσμα ακέραιο, χωρίς να χρειάζεται να χαλάσεις extra χρήματα.

Styling tips που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα ειδικά τώρα, αφού αφορούν καθημερινά ρούχα που θα φορέσουμε και άμεσα βγαίνοντας από την καραντίνα!

@sandrasemburg

Μία ζακέτα που θυμίζει…Chanel με αλυσίδες ή tweed ύφασμα θα δώσει στο τζιν σου ένα νέο παριζιάνικο αέρα και σε σένα μία εναλλακτική εμφάνιση για το γραφείο σου, πέρα από πουκάμισο και παντελόνι που είναι πολύ στιλάτη.

@sandrasemburg

Ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι σε medium size πάντα δίνουν μία αίσθηση πολυτέλειας και απογειώνουν ένα balck and white σύνολο που όλες έχουμε και φοράμε ξανά και ξανά.

@sandrasemburg

Βάλε την βερμούδα στην ζωή σου και μην την έχεις μόνο για τις διακοπες σου. Μια μαύρη βερμούδα συνδυασμένη με ένα μαύρο φανελάκι και flat shoes θα δώσει ένα σοφιστικέ σύνολο που θα χαρείς να το φοράς από τώρα μέχρι το φθινόπωρο.

@sandrasemburg

Συνδύασε βασικά κομμάτια με leopard αξεσουάρ, μια ζώνη σε αυτό το print μπορείς να ανανεώσει με τον καλύτερο τρόπο ένα casual σύνολο και να δώσει την λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά σε ένα daily look.

@sandrasemburg

Φόρεσε πουκάμισο και δώσε ένα masculine ύφος στα παντελόνια σου, το ξέρω ότι τα t shirt βολεύουν και εγώ μαζί σου είμαι αλλά ένα πουκάμισο απογειώνει ακόμη και το παλιό σου μπεζ παντελόνι με 0 κόστος.

@sandrasemburg

Κράτησε μία chain bag ακόμη και με ένα casual σύνολο, θα δώσει αυτή την πολυτελή λεπτομέρεια που χρειάζεται η εμφάνιση, ακόμη και η μαύρη εξακολουθεί να είναι must με τα ανοιξιάτικα σύνολα σου.

@sandrasemburg

Φόρεσε το τζιν σου με ένα πλεκτό top σε παστέλ απόχρωση, σίγουρα έχεις ένα στην ντουλάπα σου καιρός τώρα να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου παντελόνι και να το φορέσεις όπως τα it girls.

@sandrasemburg

Φόρεσε τα mules σου με το τζιν σου, μην τα έχεις μόνο για επίσημες εμφανίσεις ή για τα φορέματα σου, συνδύασε τα με το αγαπημένο σου τζιν και ένα απλό top δινοντας στην εμφάνιση σου το twist που χρειάζεται.

@sandrasemburg

Φόρεσε ένα γιλέκο, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος, συνδυάζεται με παντελόνι και t shirt ή πουκάμισο και δίνει το stylish στοιχείο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

@sandrasemburg

Επέλεξε ένα μπεζ παντελόνι αντί για τζιν ή μαύρο και δώσε μία πιο elegant εικόνα σε ένα casual σύνολο, σίγουρα έχεις ένα μέσα στην ντουλάπα σου καιρός να το φορέσεις όπως πρέπει.

 

 

Read More

And More