Ζευγάρια που εκτός από ερωτευμένα έχουν και ίδιο style!

Σήμερα είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και τα ζευγάρι έχουν την τιμητική τους! Πολλά ζευγάρια της showbiz τα θαυμάζουμε για το πόσο αγαπημένα είναι αλλά και πόσο ταιριάζουν στιλιστικά!Πάμε να δούμε τα πιο hot stylish ζευγάρια!

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez

Κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί σκεφτόμαστε πόσο ταιριαστοί είναι. Στις εμφανίσεις τους είναι τέλεια σεταρισμένοι όχι μόνο στο ύφος αλλά ακόμη και στα χρώματα. Ο Rodrigquez αγαπάει τα κουστούμια σε γήινους τόνους και η Lopez το εντυπωσιακό ντύσιμο με crop tops και sexy cuts φέτος οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν πάρα πολλές και ποτέ μα ποτέ δεν μας άφησαν ανικανοποίητους. Από τα πιο »δυνατά» ζευγάρια της λίστας.

Priyanka Chopra και Nick Jonas

Εκτός του ότι είναι πολύ ερωτευμένοι είναι και πολύ ταιριαστοί στο ντύσιμο τους. Η Chopra έχει ένα θηλυκό στυλ και επιλέγει φορέματα που την κολακεύουν απίστευτα, ενώ ο Jonas με το cool band style που είχε πάντα συμπληρώνει τέλεια την εικόνα αυτού του ζευγαριού. Είναι από τα ζευγάρια που βλέπεις μαζί και έχουν το απόλυτο couple style.

Hailey Baldwin και Justin Bieber

Θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν σε καμπάνια μεγάλου brand με street style ρούχα. Oversized hoodies, shorts, βερμούδες αθλητικά παπούτσια, σκουφάκια και jacket θα γίνονταν sold out με το ζευγάρι αυτό, που έχει ένα στυλ πολύ σωστό και φρέσκο, όπως αρμόζει στην ηλικία τους. Mε τον γάμο τους έδωσαν new bridal style κανόνες και σίγουρα θα θυμόμαστε για πάντα το πέπλο της Hailey!

Κim Kardashian και Kayne West

Sexy & minimal αυτή την κατηγορία μόνο αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να την δημιουργήσει. Nude αποχρώσεις αλλά πάντα γραμμές που τονίζουν της καμπύλες της επιλέγει η Kim, ενώ o Kanye μέσα από το προσωπικό του στυλ στηρίζει την minimal athleisure αισθητική που έχει και η collection του.Από τα φαβορί για την πρώτη θέση σίγουρα

 

Read More

And More