Ζητείται Material Girl, υψηλές αποδοχές. Εργοδότης: Μadonna

H Madonna έβαλε αγγελία! Εάν είσαι νέα, όμορφη και material girl τότε κάνε κλικ στη σελίδα της σειράς που έχει “σχεδιάσει” η Madge για τα αμερικάνικα καταστήματα Macy’s και γίνε το επόμενο πρόσωπο της νέας καμπάνιας!Η σειρά Material Girl είναι η πρώτη σχεδιαστική σύμπραξη μαμάς και κόρης και απυθύνεται σε έφηβες ένα target group που αγκάλιασε με ενθουσιασμό τη fashion απόπειρα.

Η θέση της Taylor Momsen ως φαίνεται έμεινε κενή και η 52χρονη τραγουδίστρια αναζητά την αντικαταστάτρια, και μάλιστα απεγνωσμένα! Ο ενθουσιασμός για την Taylor, την οποία είχε φωτογραφήσει προσωπικά η ίδια η Madonna, πάγωσε κάπως απότομα!

Μάλιστα δίπλα ακριβώς από τη φωτογραφία της Momsen αναγράφεται “Ζούμε σε έναν υλιστικό κόσμο και χρειαζόμαστε υλιστικά κορίτσια. Ψάχνοντας για το νέο καυτό κορίτσι πάνω στη σκηνή, που δεν φοβάται ποτέ, το Holywood καλεί το επόμενο κορίτσι!” Αυτή είναι και η σύντομη περιγραφεί με τις προδιαγράφες που οφείλει να πληρεί κάθε κορίτσι που θα κάνει αίτηση.

Πως σου φαίνεται; Θα το δοκιμάσεις; Ίσως έτσι να είναι και η μοναδική σου ευκαιρία να γνωρίσεις της Madonna από κοντά!

EXTRA TIP: Εάν δεν το βλέπεις να γίνεσαι το επόμενο Material Girl μπορείς να αγοράσεις on line τα πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια της συλλογής, και μάλιστα αυτή την περίοδο με έκπτωση!

Read More

And More