Ζιβάγκο: Πλέον τα it girls το φορούν με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο

Ζιβάγκο: Πλέον τα it girls το φορούν με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο | tlife.gr

Το ζιβάγκο είναι ένα κομμάτι κλειδί που αγαπάμε όσο η θερμοκρασία μειώνεται, αφού είναι ένας τέλειος τρόπος να προστατέψουμε το λαιμό μας από το κρύο, αλλά και να δώσουμε ένα ξεχωριστό twist στο στιλιστικό μας αποτέλεσμα. Αγαπημένο και timeless piece γυναικών και ανδρών εδώ και πολλές δεκαετίες, έχει καταφέρει να αποκτήσει έναν βασικό ρόλο στα fall – winter σύνολά μας και να ενταχθεί εύκολα στις daily εμφανίσεις μας.

Το φοράς με τα αγαπημένα σου παντελόνια, φούστες, σορτς. Εγώ σήμερα όμως θα σου δείξω ένα ξεχωριστό styling που αγαπούν τα it girls κι έχει πολλές επιρροές από τη δεκαετία του ’70. Τι έξτρα θα χρειαστείς; Εκτός από ένα bottom, κι ένα πουκάμισο!

Φόρεσε λοιπόν το ζιβάγκο και από πάνω πρόσθεσε το αγαπημένο σου πουκάμισο. Αν είναι σε αέρινο στιλ, μπορείς να αφήσεις ανοιχτά τα κουμπιά και να δέσεις τις άκρες μεταξύ τους. Έτσι και θα μπορείς να χαρείς το αγαπημένο σου πουκάμισο ακόμα και όταν η θερμοκρασία έχει πέσει κάτω από το 10 βαθμούς Κελσίου, και θα δώσεις ξεχωριστό ύφος στο turtle neck σου.

Μια ακόμα τέλεια ιδέα είναι να το φορέσεις με ένα snake effect ή ένα animal print πουκάμισο. Κατά πάσα πιθανότητα απέκτησες ένα στην αρχή της σεζόν, οπότε τώρα ξέρεις πως θα το κάνεις να δείχνει πιο cool.

READ more