Zuhair Murad: Ο αγαπημένος σχεδιαστής των celebrities στο TLife! Αποκλειστικά backstage πριν το show!

Ο Zuhair Murad, ο αγαπημένος Λιβανέζος σχεδιαστής των celebrities, ήρθε στην Αθήνα ως επίσημος καλεσμένος της AXDW. O επιτυχημένος fashion designer παρουσίασε την SS2019 συλλογή του και έδωσε έναν αέρα glam στην διοργάνωση.

Οι πιο διάσημες γυναίκες της showbiz επιλέγουν τις δημιουργίες του για το κόκκινο χαλί, έχοντας πλέον αποκτήσει πιστές θαυμάστριες, όπως οι Kate Beckinsale, Heidi Klum, Sara Sampaio, αλλά και πολλές άλλες που “ορκίζονται” στην υψηλή αισθητική του!

To TLife βρέθηκε στα backstage και παρακολούθησε βήμα-βήμα την προετοιμασία των μοντέλων πριν το catwalk! Εxquisite gowns, luxurious fabrics και ιδιαίτερες λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά στα σχέδιά του.

Hair styling, τελευταίες λεπτομέρειες του μακιγιάζ και έντονοι ρυθμοί επικρατούσαν στα παρασκήνια πριν το εντυπωσιακό show, όπου ωστόσο μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε με τον σχεδιαστή. Τον ρωτήσαμε πώς θα περιέγραφε με λίγες λέξεις την σύγχρονη γυναίκα στην οποία απευθύνεται και μας απάντησε: “αισθησιακή, με δυνατή προσωπικότητα, μυστηριώδης, που αγαπάει την πολυτέλεια”. Έπειτα, του ζητήσαμε να μας αποκαλύψει ποιο θα ήταν το υλικό που θα επέλεγε οπωσδήποτε για μία μοναδική συλλογή και η απάντησή του ήταν “μα, φυσικά, η μαύρη δαντέλα!”.

To show ήταν μία υπέροχη εμπειρία, αφού ο Murad παρουσίασε μία collection που την χαρακτηρίζει μόνο η υψηλή αισθητική και η πολυτέλεια.

Έντονα χρώματα, αέρινα υφάσματα, sexy cuts και glam λεπτομέρειες ήταν τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής, που μας μετέφερε σε μία άλλη εποχή, με glamorous αίσθηση. Η γυναίκα που ονειρεύεται ο σχεδιαστής είναι ανεξάρτητη, θηλυκή και έχει υψηλό γούστο στις επιλογές της.

Σήμερα είδαμε mini embellished silk-blend φορέματα, maxi gows που θυμίζουν Belle Εpoque, λευκά σύνολα με lace romatic detail συνδυασμένα με gladiator sandals, ruffled φούστες και wide leg παντελόνια με σακάκια που έχουν τονισμένους ώμους, διαφάνειες και πολυτελείς πέτρες σαν στολίδια, black and white prints σε playsuits και φούστες.

Ο Ζuhair Murad ξέρει πολύ καλά πώς να δημιουργεί ένα σύμπαν γεμάτο από αδιανόητα όμορφες εικόνες και σήμερα μας “ταξίδεψε” σε έναν τέτοιο κόσμο.

 

Read More

And More