Που θα βρω το φόρεμα της Victoria?

“Που μπορώ να βρω το φόρεμα της Victoria Beckham;” Όπως θα ξέρεις, η collection της Victoria δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα. Εμείς όμως σου βρήκαμε τον τρόπο να το αποκτήσεις και να έχεις ένα φόρεμα που δεν θα έχει καμία άλλη στη χώρα. Χα!

Η Victoria Beckham έχει γίνει εμμονή πολλών γυναικών με τα φορέματα και τα αξεσουάρ της συλλογής της. Πόσω μάλλον όταν λάνσαρε την λίγο πιο οικονομική collection Victoria Victoria Beckham.

Στην Ελλάδα τα ρούχα δεν κυκλοφορούν σε κάποια boutique οπότε οι λάτρεις και φανατικές αν θέλουν αποκτήσουν ένα από τα θηλυκά φορέματά της πρέπει να επισκεφθεί το νούμερο ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα ειδών πολυτελείας Net-a-Porter.com με το οποίο η Victoria Beckham συνεργάζεται αποκλειστικά και όπως η ίδια έχει εκμυστυρευτεί το βράδυ όταν βάζει τα παιδιά για ύπνο περνάει ώρες πολλές κάνοντας τα ψώνια της. Ενώ στην ίδια συνέντευξη μοιράστηκε πως το αγαπημένο της κομμάτι από την συλλογή Victoria είναι το φόρεμα με τις γάτες.

Το TLIFE σου δίνει τη δυνατότητα αν θέλεις να έχεις κι εσύ το απόλυτο φόρεμα της συλλογής Victoria Victoria Beckham να το αποκτήσεις με ένα “κλικ”.


Το φόρεμα σε γραμμή crepe de chine είναι από μετάξι και μπορείς να το βρεις σε μαύρη απόχρωση στην τιμή των 575 ευρώ. Κάνε “κλικ” εδώ και κάντο δικό σου.

And More