Τι να φορέσω σε έναν γάμο;

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Γίνεσαι κουμπάρα; Γίνεσαι νονά; Έχεις ένα ιδιαίτερο event και θέλεις να φορέσεις κάτι ξεχωριστό; Το TLIFE γίνεται ο στιλίστας σου και σου σετάρει ένα in fashion look. Και να είσαι σίγουρη πως δεν θα το έχει κι άλλη!

Είναι γνωστό πως όταν η φύση ανθίζει αρχίζουν σιγά σιγά και οι περιστάσεις που απαιτούν ένα ας το πούμε πιο επίσημο ένδυμα. Αυτές οι κοινωνικές υποχρεώσεις που πολλές φορές σε φέρνουν σε αδιέξοδο αν τις χειριστείς σωστά θα δεις πως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσεις ένα νέο ρούχο, παπούτσι ακόμη και αξεσουάρ.

Έχοντας στο μυαλό λοιπόν κρατημένη αυτή την ιδέα έψαξα και βρήκα ρούχα και αξεσουάρ που θα σε ντύσουν και αξίζει να επενδύσεις επάνω τους αφού εκτός του event πχ. γάμος που μπορεί να έχεις να πας φοριούνται και σε μία βραδινή σου έξοδο.


Φόρεμα Michael Michael Kors 195 ευρώ με ένα κλικ εδώ
Ολόσωμη φόρα Michael Michael Kors 212.66 ευρώ με ένα κλικ εδώ


Πέδιλα Bottega Veneta 480 ευρώ κάνε κλικ εδώ
Πέδιλα δερμάτινα Stella McCartney 485 ευρώ κάνε κλικ εδώ
Μπορείς να επιλέξεις ένα μεταξωτό μπλέ φόρεμα που μέσα στο καλοκαίρι θα αναδείξει το μαύρισμα σου και να το συνδυάσεις με πέδιλα με τριχρωμία που θα δώσει μία πιο sexy πινελιά.
Αν θέλεις να φορέσεις παντελόνι τότε γιατί δεν προτιμάς μία ολόσωμη φόρμα σε μαύρη απόχρωση που θα συνδυαστεί άψογα με πέδιλα σε απόχρωση του μαύρου;


Φόρεμα Michael Michael Kors 175 ευρώ κάνε κλικ εδώ
Ολόσωμη φόρμα Michael Michael Kors 320.51 ευρώ κάνε κλικ εδώ

Γόβες σε nude απόχρωση Michael Michael Kors 170 ευρώ κάνε κλικ εδώ
Πέδιλα Giuseppe Zanotti 465 ευρώ κάνε κλικ εδώ

Αν θέλεις να βάλεις αυτό που λέμε το κόκκινο φουστάνι τόλμησέ το και κάνε έναν chic συνδυασμό με γόβες σε απόχρωση nude. Και τα δύο κομμάτια σου υπογράφω θα τα φορέσεις σε πολλές διαφορετικού τύπου εκδηλώσεις και τα λεφτά που θα θυσιάσεις θα κάνουν την απόσβεσή τους. Αν πάλι είσαι φανατική της λάμψης δοκίμασε τη φόρμα σου σε παγιέτα και συνδύασέ την με πέδιλα σε nude απόχρωση ώστε να αναδείξεις σωστά το ρούχο σου.

And More